'Ne bih volio da imamo problema'

Mustafa Sandal se tajno sastao s momkom Emine Jahović i održao mu lekciju: Šta čeka turskog milijardera ako ga ne posluša...

Showbizz 28.11.18, 19:41h

Mustafa Sandal se tajno sastao s momkom Emine Jahović i održao mu lekciju: Šta čeka turskog milijardera ako ga ne posluša...
Sadetin je ostao zatečen Mustafinim postupkom. Nije očekivao da će mu to reći, prenosi turski portal

 

Emina Jahović više uopšte ne krije da uživa sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Svaki njihov korak prate turski mediji, a kako su nedavno prenijeli, Sadetin se tajno sreo sa Mustafom Sandalom sa kojim je popričao jer se znaju dugi niz godina. Kako bi stavili tačku na razna nagađanja, Mustafa je riješio da porazgovara sa Emininim novim partnerom nasamo.

 

- Mustafa i Emina su u super odnosima, ako imaju neku raspravu, to je isključivo zbog djece! Kruže razne priče, u Turskoj se priča kako je Mustafa svašta rekao i Sadetinu i obrnuto, pa je otac Eminine djece htio da stane na put svemu tome. Organizovao je tajni susret sa Sadetinom, da niko ne zna, čak ni Emina. Našli su se u jednom restoranu u Istanbulu. Pozdravili su se lijepo, a zatim je Mustafa rekao otvoreno šta je imao. Objasnio je Saranu da je on težio ka tome da Emina bude sretna, i da je on ostavio mirnu i sretnu i da želi da tako i ostane jer njihovim sinovima treba majka koja zrači i koja je bezbrižna.

 

U jednom momentu mu je naglasio "Ne bih volio da imamo problem, ja od tebe zahtijevam da ona bude sretna". Tada mu je Eminin partner rekao da ne treba da brine i da on čini sve da ona ima osmijeh na licu.

 

Negdje je Sadetin ostao i zatečen Mustafinim postupkom. Nije očekivao da će mu to reći. Emina je zaista prava sretnica kad ima takvog bivšeg muža i sadašnjeg partnera - navodi izvor, a prenosi turski portal.


Inače, nedavno su se pojavile i slike na turskom portalu na kojima Emina ide kod zubara i to Sadetinovim kolima. Prisutnim novinarima je dobacila: "Pretjerujete".

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI