NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE TAKO REAGOVATI

Nisu svi sretni što je vjerenica Darka Lazića trudna, ona za to ne želi ni da čuje: Nije prestajala da plače, napravila scenu...

Showbizz 26.11.18, 15:53h

Nisu svi sretni što je vjerenica Darka Lazića trudna, ona za to ne želi ni da čuje: Nije prestajala da plače, napravila scenu...
On je sada najsretniji čovjek, jer ne samo da je preživio tešku saobraćajnu nesreću već ga je bog blagoslovio još jednim djetetom. Međutim, u isto vrijeme je i zabrinut...

 


Darko Lazić ne može da sakrije sreću što je njegova vjerenica Marina Gagić trudna, ali i što će njegova kćerka Lorena dobiti brata ili sestru. Ipak, nije svima lako pala ova lijepa vijest.

 
Pjevačevoj kćerki Loreni nimalo se ne dopada to što će dobiti brata ili sestru. Kako saznaje Kurir, Lorena je teško primila vijest da više neće biti jedinica, a Darkova bivša supruga Ana Sević na sve načine pokušava da privoli djevojčicu da prihvati to.


- Darko je veoma vezan za kćerku Lorenu i nikada nije želio da djevojčica raste kao jedinica, pogotovo što je odrastao uz brata Dragana. Njegova želja je bila da Ana i on podare Loreni brata ili sestru i da djeca rastu u ljubavi i slozi. Međutim, vrlo brzo su se javili problemi u njihovom braku, te je proširenje porodice palo u drugi plan. Ali Darko nikada nije odustajao od želje da dobije još djece . kaže izvor blizak porodici Lazić i objašnjava da je pjevač nakon kraha braka sa Sevićevom tek u Marini pronašao ženu sa kojom je mogao da razgovara o potomstvu.

 
Četvorogodišnja Lorena, ćerka Ane Sević i Darka Lazića, uskoro će posjetiti tatu u bolnici, a porodica povrijeđenog pjevača samo čeka da ljekari prebace Darka sa odjeljenja intenzivne njege u apartman, gdje će moći da ga posjeti kćerka Lorena.
 

- Kada su Ana i Darko riješili da svako krene svojim putem, oboje su pronašli nove partnere i brzo uplovili u nove veze. Ali Darko je od razvoda imao nekoliko avantura, sve dok se nije skrasio pored Marine. Iako je mlađa od njega skoro deset godina, Marina je veoma zrela i odgovorna djevojka, koja je uspjela da na neki način smiri Darka. Nekoliko mjeseci nakon što je njihova veza počela, Darko i Marina su počeli da pričaju o svadbi i djeci - kaže izvor Kurira i objašnjava da su oboje željeli da se ostvare kao roditelji.

 
- Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će se sve ovako brzo desiti i da će Darko radosne vijesti primiti u bolničkoj postelji. On je sada najsretniji čovjek, jer ne samo da je preživio tešku saobraćajnu nesreću već ga je bog blagoslovio još jednim djetetom. Međutim, u isto vrijeme je i zabrinut, jer je Lorena veoma teško primila vijest da će dobiti brata ili sestru - kaže izvor i objašnjava da mala Lorena ne želi da dijeli roditeljsku ljubav.


- Čim je saznao da će dobiti još jedno dijete, Darko se posavjetovao sa Anom kako da tu vijest saopšti Loreni, ali niko nije mogao da očekuje da će djevojčica reagovati na taj način. Kada joj je Ana rekla da će dobiti seku ili batu, Lorena je samo ponavljala: "Ne, neću! Ni batu, ni seku! Ne, neću!", i počela je da plače. Ana je pokušavala na sve načine da joj objasni da će uskoro dobiti društvo za igru, ali je mala Lorena bila neumoljiva. Samo je govorila: "Ne, neću!" - priča izvor Kurira i objašnjava da je Ani trebalo dosta vremena da smiri kćerku:

 
- Devojčica nije prestajala da plače, da se baca po podu, razbacuje igračke i da ponavlja kako ne želi ni brata, ni sestru. Poslije te scene, Ana je riješila da više ne forsira priču o bebi, a psiholozi su joj objasnili da u Loreninoj reakciji nema ničeg neuobičajenog. Djeca mogu burno da reaguju na novog člana porodice, ali vremenom sve dođe na svoje, a Ana se nada da će se to desiti i u Loreninom slučaju. Ubijeđena je da će Lorena prihvatiti bebu čim se rodi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI