VIDEO/ DARUJMO RADOST DJECI

Počela nova Bingova praznična kampanja 'Kad gledamo srcem, biramo dobro'... Pogledajte spot!

Biznis Klub 24.11.18, 15:49h

Počela nova Bingova praznična kampanja 'Kad gledamo srcem, biramo dobro'... Pogledajte spot!
U sklopu praznične kampanje, Bingo će organizovati i dobrotvornu akciju u saradnji s udruženjem World Vision pod nazivom „Kad gledamo srcem, darujemo radost djeci“

 

 
 
 
Najveći trgovački lanac u BiH, Bingo d.o.o, započeo je ovogodišnju prazničnu kampanju pod nazivom "Kad gledamo srcem, biramo dobro".
 
 
Za kampanju je snimljen TV spot koji dodatno pojašanjava ono što se ovim sloganom namjerava reći. 
 
 
- Želimo prenijeti poruku svim našim kupcima da se ne opterećuju brzinom kojom nam se praznici približavaju, da ih ne ponese stres praznične kupovine i da samo budu ono što već jesu, a to je - dobri ljudi - kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga. 
 
 
 
 
U sklopu praznične kampanje, Bingo će organizovati i dobrotvornu akciju u saradnji s udruženjem World Vision pod nazivom „Kad gledamo srcem, darujemo radost djeci“. 
 
 
Tokom ove akcije, zabavno-edukativna predstava Klovnologija i mnoštvo novogodišnjih paketića, obradovat će 500 djece u 5 bosansko-hercegovačkih gradova: Kalesija, Doboj, Kakanj, Zvornik i Breza.  
 
 
Riječ je o djeci koja inače nemaju mogućnosti prisustvovati ovako radosnim, zabavnim i edukativnim događajima. 
 
 
kampanja-bingo-world-vision
 
 
Bingo će, kroz donaciju udruženju World Vision BiH, omogućiti da i ta djeca ove godine osjete prazničnu čaroliju i dobiju razlog za osmijeh.
 
 
Darovnoj akciji "Kad gledamo srcem, darujemo radost djeci" svako od nas može doprinijeti tako što će novogodišnji paketić za svoje najbliže kupiti u Bingu. 
 
 
Promotivni sadržaj
 
 
(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
BLIN
KOMENTARI