hipnotizirajuće

Vruće, gori! Pet misli koje svakom muškarcu prolaze kroz glavu kada se žena skine pred njima

DEPO PLUS 24.11.18, 12:02h

Vruće, gori! Pet misli koje svakom muškarcu prolaze kroz glavu kada se žena skine pred njima
U nastavku pročitajte što im prolazi kroz glavu u tom trenutku
 
 
Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo tijelo, ali pripadnici muškog spola ni ne vide ono što mi žene percipiramo kao mane.
 
 
U nastavku pročitajte što im prolazi kroz glavu u tom trenutku.
 
 
1. Ostani kul.
 
 
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu "podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele ostaviti dojam da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja. 
 
 
 
2. Pokušaj izdržati...
 
Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odgoditi vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti doživjeti vrhunac u isto vrijeme. 
 
 
3. Kad bih barem znao što želi da napravim.
 
 
Nemojte se bojati usmjeriti nas malo. Naš posao puno je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uho svoje želje, pomičite naše ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam što vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama. 
 
 
4. Baš sam sretnik 
 
Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.
 
 
5. Zbog čega bi se ona uopće mogla osjećati nesigurno?
 
I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumije ženske "kočnice" kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod popluna i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učinit će sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarce zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.
 
(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
BLIN
KOMENTARI