ŽESTOKA KRIMI PRIČA SA NAŠIH PROSTORA

Ekskluzivna pretpremijera prvih epizoda tv serije 'Uspjeh', koju za mrežu HBO režira bh. oskarovac Danis Tanović

Kultura 23.11.18, 09:20h

Ekskluzivna pretpremijera prvih epizoda tv serije 'Uspjeh', koju za mrežu HBO režira bh. oskarovac Danis Tanović
Kriminalistička serija čija se radnja odigrava u Zagrebu, po scenariju Marjana Alčevskog i u režiji bosanskohercegovačkog oscarovca Danisa Tanovića, svoju će premijeru imati 6. siječnja sljedeće godine na HBO-u u zemljama regije, te u zemljama srednje Europe, Skandinavije i u Španjolskoj

Održana pretpremijera prve regionalne serije HBO-a 'Uspjeh'

 

Ekskluzivna pretpremijera prve i druge epizode televizijske serije "Uspjeh", prve serije koju je u regiji jugoistočne Europe producirala američka kabelska televizijska mreža HBO, održana je u četvrtak navečer u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. 


Kriminalistička serija čija se radnja odigrava u Zagrebu, po scenariju Marjana Alčevskog i u režiji bosanskohercegovačkog oscarovca Danisa Tanovića, svoju će premijeru imati 6. siječnja sljedeće godine na HBO-u u zemljama regije, te u zemljama srednje Europe, Skandinavije i u Španjolskoj. 


Riječ je o šestodijelnoj seriji, višeslojnoj drami koja je fokusirana na snažne likove. U glavnim ulogama "Uspjeha" su Toni Gojanović, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Thaller i Marija Škaričić


"Uspjeh" je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, obitelj, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka. "Uspjeh" je gorka oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba, priopćio je HBO.


(FENA/ad) 

BLIN
KOMENTARI