Jelena Karleuša o ljubavi s Duškom Tošićem

Malo je onih koji su vjerovali da će taj brak opstati: Em sedam godina starija, em već razvedena, em folk zvijezda, a on tek...

ŽENA iN 21.11.18, 23:05h

Malo je onih koji su vjerovali da će taj brak opstati: Em sedam godina starija, em već razvedena, em folk zvijezda, a on tek...
Tog juna prije deset godina par se zakleo jedno drugom na vječnu ljubav, a o bajkovitom vjenčanju organizovanom do detalja po želji trudne mlade pisalo se naveliko... I očigledno, njihova bajka još uvijek traje

 


Kada se 8. juna 2008. folkerka Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, malo je onih koji su vjerovali da će ovaj brak opstati. Jelena, koja je prethodno provela godinu dana u braku sa Bojanom Karićem, već je imala status zvijezde, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru.


Tog juna prije deset godina par se zakleo jedno drugom na vječnu ljubav, a o bajkovitom vjenčanju organizovanom do detalja po želji trudne mlade (a koje je po procjeni medija koštalo 100.000 eura), Karleuša je svojevremeno izjavila:   


– Oduvijek sam sanjala o predivnom, romantičnom vjenčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najljepših Diznijevih bajki.


I očigledno njihova bajka još uvijek traje. Par je ubrzo dobio kćerkicu Atinu (10), a godinu dana kasnije i Niku (9).


O tome kako su se ona i Duško upoznali, pjevačica je otkrila za domaće medije.


– On je bio jako uporan. Prvo sam “zgriješila” s njim, a onda sam na Googleu provjerila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.” Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde – ispričala je Jelena za Face HD TV.


Koliko podržava supruga bilo je vidljivo prilikom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, a potom i kada je ostao bez oca. Jelena se nije odvajala od Duška u za njega najbolnijem trenutku, a sebi svojstvenim oštrim riječima obračunala se sa svima koji su pokušali da omalovaže seosku sahranu Duškovog oca i njegovo skromno porijeklo.


– On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvijezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio bijeg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje djece. To je divna dirljiva priča – otkrila je  Karleuša.

 

(Gloria.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI