Haos u hotelu u bh. prijestolnici

Agonija Darka Lazića počela je u Sarajevu: Od te paklene noći sve u njegovom životu krenulo je nizbrdo

Showbizz 16.11.18, 18:14h

Agonija Darka Lazića počela je u Sarajevu: Od te paklene noći sve u njegovom životu krenulo je nizbrdo
Njegovi prvi veliki problemi sa drogom, ali i sa Anom u braku počeli su početkom 2016. godine, tvrdi izvor

 

Poslije teške saobraćajne nesreće koju je preživio i kome u kojoj je bio šest dana, Darko Lazić se oporavlja, i sve ide na bolje, što je potvrdio i njegov otac Milan Lazić.

 

Kako je međutim u krvi kod Darka osim alkohola navodno pronađen i kokain, bilo je riječi i o njegovim apstinentskim krizama nakon izlaska iz kome, a pričalo se čak i da je jedan diler pokušao da upadne u KBC Zemun, i dostavi mu drogu.

 

O tome da je Darko pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i ranije radio stvari koje su ga dovodile u problem, te da su mu one navodno uništile i brak, priča izvor blizak pjevaču.

 

- Njegovi prvi veliki problemi sa drogom, ali i sa Anom u braku počeli su početkom 2016. Znao je on da se opusti s tim i ranije, ali je u jednom trenutku krenuo baš da pretjeruje s kokainom. Znam da su u aprilu 2016, bili u Sarajevu, zbog snimanja emisije - Darko, Ana i Džidža. Tada su snimili dvije emisije, koje su emitirane u maju iste godine - počinje priču izvor i objašnjava šta se desilo kasnije te večeri.

 

- Poslije snimanja, sve troje su otišli u hotel, jer su spavali u istom hotelu. I tu je nastao haos. Ana je zaspala, a Darko se išunjao, i izašao u pokušaju da upadne kod Džidže u sobu, iako mu je žena bila u sobi preko puta. Svi znamo da se od kokaina povećava i seksualna želja, i da ljudi rade stvari nekontrolirano, i da rade ono što čak ni na alkoholu nikada ne bi uradili. Tu je krenuo pakao, jer se Ana te noći probudila, zatekla ga našmrkanog i shvatila šta je pokušao da uradi. I da ga je Džidža pustila u sobu, on bi to i uradio. Spavao bi sa njom tada. Ona je tad shvatila koliko je sati, sjela u auto kojim su došli, i bila je toliko bijesna da se odvezla, i ostavila ga samog u Sarajevu - priča izvor i dodaje kako je Darko već sutradan trebalo da ima još nekoliko snimanja u Srbiji, na kojima s međutim nije pojavio.

 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI