FOTO/ Ivana Vladislava ima životnu misiju

Bila sam na 20 operacija i hoću još. Izgledat ću kao seks lutka!

DEPO PLUS 10.11.18, 16:14h

Bila sam na 20 operacija i hoću još. Izgledat ću kao seks lutka!
Ivana Vladislava je pet puta korigirala nos, tri puta grudi, podignula je obrve i smanjila ušne školjke. Na sve korekcije potrošila je 87 hiljada funti

 

Kažu da izgledam poput seks lutke. Ja im na to odgovorim da želim izgledati tako, kaže Ivana Vladislava (26), profesionalna vizažistica iz Berlina.

 

- Meni je to kompliment - dodala je Ivana kojoj se, kako tvrdi, druge žene smiju.

 

ivana-vladislava-2

 

Dosad je Vladislava bila na više od dvadeset estetskih operacija. Pet puta je korigirala nos, tri puta grudi, podignula je obrve i smanjila ušne školjke. Na sve korekcije je potrošila 87 hiljada funti, prenosi The Mirror.

 

Ivana kaže da joj se prije nije sviđalo kako izgleda.

 

ivana-vladislava-1

 

- Bila sam jednostavno ružna. Muškarci su me ignorirali i uvijek sam bila 'draga, ali ne lijepa - objasnila je Ivana koja ne misli stati s operacijama.

 

ivana-vladislava-3

 

'Seks lutku' na društvenoj mreži prati više od 96 hiljada ljudi, a kaže da su joj potrebne još najmanje četiri operacije kako bi izgledala onako kako želi.

 

- Ne želim uopće biti normalna, orijentirana sam prema lutkama i težim perfekciji - kaže Ivana koja radi kao transseksualna domina dva puta sedmično kako bi si priuštila estetske korekcije.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI