VIDEO/ Otvorila dušu u emisiji kod Ognjena Amidžića

'Dvije godine sam se spremala za razvod, taj dan je bio katastrofalan': Emina Jahović prvi put o krahu braka

Showbizz 07.11.18, 19:03h

'Dvije godine sam se spremala za razvod, taj dan je bio katastrofalan': Emina Jahović prvi put o krahu braka
Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dvije godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako, rekla je Emina

 

Emina Jahović i Mustafa Sandal sporazumno su se razveli 6. juna, poslije deset godina braka. Malo ko je znao da je njihov brak počeo da se raspada dvije godine prije nego što su se zvanično razišli.

 

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog djece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne - rekla je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali. Mustafa Sandal sada ima novu djevojku.

 

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dvije godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje' - otkrila je pjevačica.

 

- Kao brat i sestra smo! Tada sam shvatila da se ljubav totalno ugasila - bila je iskrena Jahović, koja je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima i sada ima novog partnera, turskog bogataša Sadetina Sarana.

 

Emina je istakla da neko vrijeme nije živjela sa Mustafom, te da je stariji nasljednik primijetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sama imaju dvije kuće, po dvije sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je slijedio.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI