ZBOG POZIVA NA SARADNJU SA MILORADOM DODIKOM

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović izbačen iz SDS-a, Govedarica poručio: Sačuvajmo stranku od mešetara i trgovaca!

Front 07.11.18, 10:38h

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović izbačen iz SDS-a, Govedarica poručio: Sačuvajmo stranku od mešetara i trgovaca!
Govedarica pozvao odgovorne i poštene članove i simpatizere SDS-a u Doboju da se što prije organizuju i sačuvaju stranku “od mešetara i trgovaca”

 

S obzirom na stavove iznesene u javnosti, a koji nisu u skladu sa zvaničnom politikom Srpske demokratske stranke (SDS), Obren Petrović više nije član SDS-a iz čijeg je članstva danas izbrisan - rekao je predsjednik te partije Vukota Govedarica.

 

Iz te stranke je saopćeno da je Govedarica pozvao odgovorne i poštene članove i simpatizere SDS-a u Doboju da se što prije organizuju i sačuvaju stranku “od mešetara i trgovaca”.

 

-SDS u Doboju ne smije da izgubi na težini i treba da se vrati onoj politici i putu koji je vodio pokojni Branislav Garić. Zajedno ćemo prebroditi i ove teške dane tako što nećemo dozvoliti da nas neodgovorni pojedinci jeftino prodaju i izručuju onima koji hoće da SDS nestane – naveo je Govedarica.

 

Istakao je da će se organi stranke uskoro izjasniti o svim otvorenim pitanjima i da će SDS iz ovoga, kako se navodi, izaći zajedno, čvršći i jači, bez obzira na odlazak pojedinaca kojima očito i nije bilo mjesto u SDS-u.

 

-SDS, baš kao i Republika Srpska, mora se očistiti od korumpiranih pojedinaca čiji je jedini interes da što više gomilaju lično bogastvo i to sve pod plaštom zaštite Republike Srpske i srpskog naroda – tvrdi predsjednik SDS-a.

 

Obren Petrović, koji je na izborima 7. oktobra osvojio poslanički mandat u paralmentu BiH, jučer je ponovo organe SDS-a pozvao na saradnju s liderom SNSD-a i novoizabranim srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

 

(FENA/ad)


 

BLIN
KOMENTARI