za nezaboravne trenutke u postelji

Postanite njegova seksi božica: Ovih 13 stvari muškarca iracionalno uzbuđuju!

DEPO PLUS 04.11.18, 14:30h

Postanite njegova seksi božica: Ovih 13 stvari muškarca iracionalno uzbuđuju!
Ugleda krajičkom oka svoje golo tijelo u ogledalu i shvati da danas izgleda prilično lijepo

 

Određene stvari napale muškarce: primjerice, goli ljudi, fotografije golih ljudi, dodirivanje gole osobe, biti gol, dok ga netko dodiruje dok je gol…

 

Popis je beskonačan i uglavnom se odnosi na golotinju - piše miss7.24sata.hr.

 

Ali, ponekad neke stvari napaljuju, a on razmišlja: "Mozak i genitalije, ne znam zašto vas dvoje razgovarate, ali jednostavno ne razumijem". U svakom slučaju, ovdje su neke stvari – sasvim iznenađujuće - koje imaju tendenciju da napale dečke. 

 

1. Ta pjesma koja ga vraća u prošlost – kad je prvi put svršio na zadnjem sjedištu tatinog automobila. Svatko ima tu jednu pjesmu (ili pjesme) koje ga „bacaju u raspoloženje za seks“. Možda je to pulsirajuća techno-himna ili seks rock pjesma ili pak pjesma koja je svirala kad je imao najbolji seks svog života. 

 

2. Miris tvog parfema. Miris je najjači osjećaj povezan s pamćenjem. Osim toga, parfem je dizajniran da bude privlačan. Ako netko prođe pored njega tko miriše kao njegova partnerica ili bivša ljubavnica, definitivno se pita zašto je tako vruće. 

 

3. Ugleda krajičkom oka svoje golo tijelo u ogledalu i shvati da danas izgleda prilično lijepo. Ljudi vole biti goli . Premda to vjerojatno nećeš priznati, sigurno si se i ti pogledala u ogledalu na putu prema tušu te pomislila: „Da, OK. Nije loše.“ 
 

4. Pojesti nekoliko kriški pite... ili jagode ... ili kamenice ... ili ... Popis namirnica koja slove kao afrodizijak nevjerojatno je dugačak (i često osporen). Dakle, premda svi ne bi željeli da ih hrana napali, sigurno ima jednu ili dvije namirnice od kojih gušta. 

 

5. Kada se pojaviš u crvenoj haljini. Da, postoji razlog da je za Valentinovo sve u crvenoj. Istraživanja pokazuju da je to boja koja je najviše povezana s uzbuđenjem. Zato sljedeći puta kad pokušavaš nekoga zavesti, nabaci crvenu haljinu. 

 

6. Golicanje dok ste još u krevetu u nedjeljno jutro. Ovo je zapravo fetiš, ali se vrlo često događa i gotovo je uobičajeno. Taj je fetiš još poznat kao "knismolagnija – i dio je razloga zašto se nađeš u škakljivim borbama sa svojim partnerom. 

 

7. Kad mu grebeš leđa. Da, i to je fetiš i dovoljno je drugačiji da dobije svoje vlastito ime: akarofilija. 

 

8. Spavanje u krevetu s novim čistim, mirisnim plahtama na njemu. Ako volite uklizati u svježe presvučen krevet, nisi sam. Prema jednom britanskom istraživanju, i muškarce i žene uzbuđuju čiste plahte. To bi moglo objasniti privlačnost seksa u hotelu. 

 

9. Strah. Da, erekcija od straha je stvarna pojava. To dokazuje i znanost, ali strah ga zapravo ne uzbuđuje direktno poput drugih stvari sa ovog popisa. To je doista "pogrešna raspodjela uzbuđenja". U osnovi, strah i uzbuđenje imaju zajedničke elemente (kratkoća daha, porast krvnog tlaka). Boji se, ali njegov mozak odluči da je možda napaljen umjesto toga. 

 

10. Kada odjeneš njegovu majicu ujutro. Ima nešto stvarno seksi kod žene koja nosi jednu od njegovih majica ili košulja. 

 

11. Ako znaš svirati gitaru. Glazbenici su seksi. I gotovo bilo koji instrument se broji, osim  možda harmonika. Zapravo, čak i harmonika bi mogla proći. 

 

12. Ako ga možeš nasmijati. Smisao za humor je uvijek seksi. Neki će reći kako je najbolja predigra smijeh, ali to nije istina. Najbolja predigra je oralni seks. 

 

13. Kad si super, super, super nabrijana za svoje hobije. To je samo još jedan način da kažeš da si "tako strastvena da je to teško  povjerovati". Ne morate biti super u stereotipnim „muškim“ stvarima – kao što su videoigre ili Ratovi zvijezda. Biti strastven oko nečega - bilo čega  - jednostavno je seksi.

 

(miss7.24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI