DOK LJEKARI ODLUČUJU KADA ĆE IZVRŠITI OPERACIJU NOGE

Darko Lazić izgovorio prve riječi nakon što se probudio iz kome, a prvo je želio da vidi nju...

Showbizz 31.10.18, 20:13h

Darko Lazić izgovorio prve riječi nakon što se probudio iz kome, a prvo je želio da vidi nju...
U petak će u KBC Zemun, gdje se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg liječenja

 

 

Zdravstveno stanje pjevača Darka Lazića sve je bolje i on je počeo da govori, a njegova porodica, kao i devojka Marina Gagić, danas su tri puta dolazili u bolnicu.


Jedna od medicinskih sestara Zemunske bolnice, gdje je Darko smješten na odjeljenju intenzivne njege, rekla je za Blic da su se roditelji pjevača i njegova izabranica danas obratili Laziću koji je sada svjestan i počeo je da izgovara riječi.


- Darku mozak odlično radi i sve ga zanima. Roditelji su mu prepričali da je ogromno interesovanje medija, majka i djevojka su ga mazile i hrabrile da izgura junački period oporavka - ispričala je ona za Blic.


Kako piše Kurir, nakon što se probudio iz vještačke kome, pjevač je prvo poželio da vidi svoju vjerenicu Marinu


- Darko je primao veliku dozu lijekova i mumlao je kada se prvi put probudio. Tada ljekari nisu mogli da ga razumiju šta želi da kaže, pa su ga ostavili da se još malo odmori. To što nije mogao da izgovara riječi je normalno kada su pacijenti sa tako teškim povredama u pitanju. Često se dešava i da nakon buđenja ljudi imaju rupe u pamćenju, privremeno su zbunjeni, čak i agresivni. Pojedini izgube orijentaciju. Medutim, tek kada je pacijent budan, može se pouzdano utvrditi da li je mozak trajno oštećen. To zasad nije slučaj s Lazićem, jer kada se probudio po drugi put, oko sedamnaest časova, bio je svjestan i tražio je da mu dovedu vjerenicu - priča dobro obaviješten izvor Kurira.


Stručni tim ljekara koji brine o Laziću ovih dana treba da donese odluku kada će pjevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvijek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz vještačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gdje se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg liječenja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI