VIDEO/ GRADNJA U PUNOM JEKU, IDUĆE GODINE USELJENJE

Zgrada koja će promijeniti naselje Pofalići: Pogledajte kako će izgledati luksuzni stanovi u Sarajevo Toweru

Biznis Klub 31.10.18, 19:02h

Zgrada koja će promijeniti naselje Pofalići: Pogledajte kako će izgledati luksuzni stanovi u Sarajevo Toweru
Zgrada će imati 26 spratova i tri sprata koja će se nalaziti na podzemnim etažama. Mnogi smatraju da će novo stambeno zdanje - Sarajevo Tower promijeniti izgled naselja Pofalići, ali i cijelog grada

 


Sarajevo Tower je nova raskošna stambeno-poslovna zgrada u Sarajevu, smještena u naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska. Riječ je o investiciji od 100 miliona konvertibilnih maraka, a koje invesiraju bosanskohercegovačke kompanije Smart Invest i ANS Drive.


Gradnja je u punom jeku, a useljenje prvih stanara očekuje se do 31. jula naredne godine. 


Zgrada će imati 26 spratova i tri sprata koja će se nalaziti na podzemnim etažama. Mnogi smatraju da će novo stambeno zdanje - Sarajevo Tower promijeniti izgled naselja Pofalići, ali i cijelog grada.


Sarajevo Tower, koji se uzdiže u blizini Hitne pomoći, imat će površinu od 80.000 kvadratnih metara, sa oko 400 stambenih jedinica i fleksibilnim sistemom koji odobrava projektovanje jedinica u zavisnosti od potreba kupca. 


Zgrada će imati i preko 600 parking mjesta, 11.000 kvadratnih metara poslovnog prostora, a kvalitet materijala koji se ugrađuje u objekat je u skladu sa najstrožijim standardima iz oblasti građevinarstva. Objekat će imati i dva prilaza za građane i jedan poseban cestovni pristup iz Kolodvorske ulice. 

 

sarajevo-tower-2


Tri etaže će biti podzemne, od kojih će dvije biti garaže, a jedna će sadržavati hipermarket. Prizemlje i dva sprata bit će poslovni, a ostali spratovi bit će stambeni. 


Zgrada će imati ukupno osam brzih liftova koji će se penjati i spuštati brzinom od 2,5 metra u sekundi te dva teretna lifta. 


Interesantna činjenica jeste da će na 25. i 26. spratu biti smješteni dvoetažni stanovi sa pogledom na grad.


A pogledajte i kako će izgledati ovi luksuzni stanovi, kao i unutrašnjost objekta...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI