VIDEO/ POGLEDAJTE POLICIJSKU INTERVENCIJU NA CESTI

Specijalci zaustavili 'BMW' na ulici, našli mu dva pištolja i municiju bez dozvole, on kaže: To mi je od prijatelja!

Hronika 29.10.18, 10:32h

Specijalci zaustavili 'BMW' na ulici, našli mu dva pištolja i municiju bez dozvole, on kaže: To mi je od prijatelja!
Vozač automobila je izjavio kako nisu njegovi pištolji već ih je ponio prijatelju. Uslijedio je detaljan pretres i vozača i njegovog vozila, nakon čega je vozač priveden u policijske prostorije i protiv njega će biti poduzete zakonom predviđene mjere

 

 

Tokom vikenda i na tuzlanskim ulicama bilo je primjetno pojačano prisustvo policije. Na nekoliko punktova legitimisani su i pregledavani vozači, vozila i osobe u njima.


Kamere Slučajeva X bile su u noćnoj patroli sa specijalnom policijskom jedinicom MUP-a TK, kada su zaustavili vozača BMW-a. Tokom pregleda automobila specijalci su u BMW-u pronašli dva pištolja za koje vozač nije imao potrebne dokumente.


Vozač automobila je izjavio kako nisu njegovi pištolji već ih je ponio prijatelju. Uslijedio je detaljan pretres i vozača i njegovog vozila, nakon čega je vozač priveden u policijske prostorije i protiv njega će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

 

S njim je bila djevojka koja takiođer kod sebe nije imala nikakve dokumente... Kako je izgledala policijska kontrola pogledajte u videu. 

 

 

(Hayat/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI