MNOGI SU VJEROVALI DA NEĆE OSTATI ZAJEDNO

(Ne)poznata priča o tome kako su se upoznali Lepa Brena i Boba Živojinović: 'Znala sam da nema vremena za gubljenje...'

Nedjeljni magazin 28.10.18, 20:04h

(Ne)poznata priča o tome kako su se upoznali Lepa Brena i Boba Živojinović: 'Znala sam da nema vremena za gubljenje...'
Par se zakleo na vječnu ljubav 7. decembra 1991. godine, a o detaljima početka njihove romanse nije se mnogo znalo

 

Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović kroz nešto više od mjesec dana proslaviće 27 godina skladnog braka.


Njihova ljubavna priča počela je 1986. godine, a o počecima njihove romanse i dan danas se priča. Par se zakleo na vječnu ljubav 7. decembra 1991. godine, a o detaljima početka njihove romanse nije se mnogo znalo.


– Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sjećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao – ispričala je Brena jednom prilikom prenosi Glossy, a na priču se nadovezao i njen izabranik:


– Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo htjeli da je angažujemo da pjeva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gdje si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par mjeseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je vidio – ispričao je tada bivši teniski šampion.

 

lepa-brena-boba-zivojinovic


Svadba dvije zvijezde opisana je kao “vjenčanje vijeka”, a nakon toga izdali su i VHS kasetu, što tada nije bilo uobičajeno.


Brena i Boba su u svojoj bračnoj zajednici prošli su sve. Kako je Brena izjavila, bilo je i ljubavi i smijeha i suza.


– Boba i ja imali smo tu sreću da smo zajedno rasli kroz brak, zajedno se smijali, plakali, sve prolazili udvoje. Nas su spojile ne samo lijepe stvari, kojih je uvijek bilo na pretek, već i neke teške situacije koje smo preživjeli zajedno – otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja… Tada vidite da li je osoba kraj vas zaista vaš životni partner. Jer, lako je biti dobar kada je sve dobro – rekla je pjevačica.


– Najteže i najbolnije stvari koje su za mene bile u životu jesu, na prvom mjestu otmica mog sina koja nikada nije otkrivena, smrt Rake Đokića i raspad zemlje. Kada vam zabiju nož, onda vas puste da nož stoji duboko i gledate to po filmovima. Ne smije da izvade jer ćete iskrvariti. A kada vam izvade, dobro vas zašiju da ne iskrvarite – rekla je Brena prošle godine.

 

(Hayat/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI