Srpskom pjevaču život visi o koncu

Darku Laziću otkazuju pluća i bubrezi, ljekari prognoziraju da će u bolnici provesti godinu dana

Hronika 25.10.18, 08:47h

Darku Laziću otkazuju pluća i bubrezi, ljekari prognoziraju da će u bolnici provesti godinu dana
Prema prvim prognozama s obzirom na broj povreda koje je zadobio, kako navodi izvor blizak porodici, Lazić će u bolnici ostati oko godinu dana

 

Srbijanskom pjevaču Darku Laziću (27) se pogoršalo stanje jer je prilikom prevrtanja BMW koji je vozio doživio teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga. 

 

Lazić je i dalje je u kritičnom stanju jer ima problema s plućima i bubrezima, piše Kurir. Ipak, ljekari se nadaju najboljem i vjeruju da će Lazić preživjeti, poslije čega slijedi oporavak.

 

Ljekari KBC u Zemunu rade sve da stabilizuju zdravstveno stanje pjevača, koji je u vještačkoj komi kako bi se ijtelo što više oporavilo, piše Kurir.

 

Juče je poslat još jednom na rendgen zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom.

 

Direktor KBC Zemun, Dargoš Stojanović dao je juče izjavu tim povodom:

 

- Pratimo stanje i dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo. Djelimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari su očekivane u ovakvoj situaciji.

 

Prema prvim prognozama s obzirom na broj povreda koje je zadobio, kako navodi izvor blizak porodici, Lazić će u bolnici ostati oko godinu dana, piše Blic.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI