Publika izviždala gradonačelnika Zagreba

Čola zaratio s fanovima zbog Milana Bandića: 'Imate pravo na mišljenje, ali on mi je prijatelj'

Showbizz 21.10.18, 14:10h

Čola zaratio s fanovima zbog Milana Bandića: 'Imate pravo na mišljenje, ali on mi je prijatelj'
Dan nakon što je odjeven u radnika 'Zrinjevca' gurao kosilicu po Trgu žrtava fašizma u Zagrebu, Milan Bandić oslobađajuću presudu u aferi 'Štandovi' proslavio je dolaskom na koncert Zdravka Čolića

 

Milanu Bandiću pao je kamen sa srca. Oslobođen je u aferi 'Štandovi' te može slaviti.

 

Gradonačelnik Zagreba i cijele Italije, kako ga neki u šali podrugljivo nazivaju, posjetio je koncert Zdravka Čolića u zagrebačkoj Areni.

 

Međutim, okupljenoj publici njegov se dolazak nije svidio. Čim je Čolić sa pozornice objavio kako je u publici i zagrebački gradonačelnik, Zagrepčani su počeli zviždati.

 

Pjevač je, međutim, stao u Bandićevu odbranu.

 

- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mi smo prijatelji - rekao je Čolić te fanovima poručio da ne zvižde na gradonačelnika.

 

Kako se zviždanje nastavljalo, pjevač je publiku odlučio umiriti pjesmom. Gradonačelnik se na pozornicu nije pokušavao ni popeti. Kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, dobar dio koncerta proveo je u backstageu.

 

Bandića su, podsjećamo, Zagrepčani izviždali i u petak nakon što je odjeven u radnika 'Zrinjevca' gurao kosilicu po Trgu žrtava fašizma, uređenom bez odgovarajuće procedure.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI