Naoružani član SNSD-a prijeti zoljom

Ti Davore Dragičeviću, čovječe, ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac! Kunem ti se da nećeš biti tu 14. novembra!

Hronika 18.10.18, 11:54h

Ti Davore Dragičeviću, čovječe, ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac! Kunem ti se da nećeš biti tu 14. novembra!
Po.rao si se po RS i svima nama. Ljudima je ginulo i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu, napisao je Aljoša Nikšić Cvele

 


Aljoša Nikšić Cvele iz Banjaluke se na svom Facebook profilu pohvalio ručnim raketnim bacačem "Zolja" u ličnom vlasništvu! Aljoša je vođi grupe "Pravda za Davida" Davoru Dragičeviću prijetio na Fejsbuku.

 

- Ti Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku. I ti si Davore zaslužan, ali si se isto tako i posrao po RS i po svima nama. Ljudima su ginuli i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu - naveo je Nikšić u svojoj objavi na FB od 14. oktobra, koju je između ostalih, lajkovao i SNSD-ov Srđan Mazalica.

 

aljosa-niksic-cvele-zolja

 

Nikšić, očito, ima i političke ambicije koje nikako da ostvari, ali zato ga u SNSD koriste za prljave poslove. Koliko je naivan u svom "žrtvovanju" za SNSD, sam je priznao u jednoj od objava:

 

- Kad sam svojevremeno pitao predsjednika Dodika: "Zašto mi stalno ne dozvoljavate da se kandidujem za poslanika? Narod me voli, pokupio bih dosta glasova za stranku", Dodik mi je odgovorio: "Zato što bi ti u predizbornoj šutnji na guzicu progovorio".

 

U svojoj galeriji fotografija Nikšić se pohvalio i zajedničkim fotkama sa predsjednikom RS i SNSD Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović, gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem, Srđanom Mazalicom i drugim funkcionerima SNSD-a.

 

aljosa-niksic-cvele-zeljka-cvijanovic-igor-radojicic

 

Zanimljivo je da je Nikšić prijetio na društvenim mrežama i najavio dolazak na Trg Krajine istovremeno kada i "Istočna alternativa", koja je najavila kontraproteste, a najavu prenijela i Novinska agencija SRNA.

 

Kako su mu bile malo samo "verbalne" prijetnje, na svom profilu je ponovio i fotografiju objavljenu prije dvije godine, na kojoj s balkona "nišani" ni manje ni više - ručnim raketnim bacačem "Zolja".

 

- Ovo je naša zolja, nije SDS izdajnička, naveo je Nikšić na FB.

 

Bilo bi korisno i po zakonu obavezno da se MUP RS pozabavi ovim prijetnjama i da provjeri da li je ta "Zolja" još uvijek neiskorištena, ili je možda u međuvremenu ispaljena u Banjaluci.

 

(Istinito.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI