FOTO&VIDEO/ Kao diverzant se 'ubacio' u kompleks i sve snimio

Pogledajte ekskluzivne snimke nestvarne hacijende Dodikove desne ruke u Hercegovini: I asfalt 'doveo' u pusto selo!

Front 02.10.18, 10:01h

Pogledajte ekskluzivne snimke nestvarne hacijende Dodikove desne ruke u Hercegovini: I asfalt 'doveo' u pusto selo!
Ovo je samo jedna od četiri vile koje Luka posjeduje u krugu od nekoliko kilometara vazdušne linije, od dubrovačkog zaleđa do Zagore

 

Izvor: nebojsavukanovic.info

Piše: Nebojša Vukanović

 


Koliko je Luka Lučiano Petrović oteo miliona od HET-a, grada Trebinja i države pokazuje njegova hacijenda sa bazenom u selu Zagora u Trebinjskim brdima, sagrađena u stilu Pabla Eskobara sa kompleksom kamenih kuća, đakuzijem, spa, kovanim ogradama i više od kilometra kamenih bedema kojim je hacijenda opasana.

 

Jučer sam se kao diverzant sam ubacio u kompleks, iznenadio radnike i rodbinu u trenutku dok su majstori završavali bazen, a kamioni dvorskog „Apisa“ istovarali građevinski materijal.

 

U gradnji kompleksa na Zagori korišteni su samo najkvalitetniji materijali, kamen, drvo, kovano željezo, ograde od inoksa, bakarni oluci, a unutar kompleksa su tri velike i jedna manja kamena kuće. Sve je pokriveno kamerama i video nadzorom, a kompleks osvetljava 15 betonskih stubova gradske rasvjete.

 

luka-luciano-petrovic-hacijenda-1

 

O trošku gradskog budžeta, Luka je doveo asfalt i novi put do Zagore i svoje hacijende iako u pustom selu niko ne živi, a stotine ulica u gradu Trebinju čeka na asfaltiranje.

 

Ovo je samo jedna od četiri vile koje Luka posjeduje u krugu od nekoliko kilometara vazdušne linije, od dubrovačkog zaleđa do Zagore, i o kojima ću uskoro pisati. Sa platom od par hiljada maraka ovakve komplekse, vrijedne najmanje dva miliona maraka, niko ne može napraviti za par godina. Pitanje je hoće li Trebinjci i Hercegovci dati Luki i Iliji još jedan mandat kako bi sagradili još koju vilu i hacijendu, ili će napokon dati priliku da se zavedu pravda i red, a od konfiskovanih vila i hacijendi napravi stotinjak stanova demobilisanim borcima, invalidima i mladim bračnim parovima!? - pita novinar Nebojša Vukanović.

 

Ostale fotografije možete pogledati OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI