I Komšić opleo po Govedarici

Nemate više uz sebe ni JNA, ni Šešeljeve četnike, ni Arkanove tigrove, a ni Miloševića... Pa čime se onda zanosite?!

Front 19.09.18, 13:00h

Nemate više uz sebe ni JNA, ni Šešeljeve četnike, ni Arkanove tigrove, a ni Miloševića... Pa čime se onda zanosite?!
- Mislili smo da Govedarica ima namjeru strpati Milorada Dodika u zatvor. Međutim ispostavlja se da je potpuno obrnuto. Govedarica umjesto Dodika želi u zatvor. Ako Govedarica bude ličio na Karadžića, onda bi, imajući u vidu gdje je završio njegov idol, morao znati da će završiti u zatvoru i na vječitoj robiji! - kazao je Komšić

 

 

Lider Demokratske fronte i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osvrnuo se na izjavu predsjednika SDS-a Vukote Govedarice koji je kazao da kao budući predsjednik RS-a želi ličiti na Karadžića.


- Mislili smo da Govedarica ima namjeru strpati Milorada Dodika u zatvor. Međutim ispostavlja se da je potpuno obrnuto. Govedarica umjesto Dodika želi u zatvor. Ako Govedarica bude ličio na Karadžića, onda bi, imajući u vidu gdje je završio njegov idol, morao znati da će završiti u zatvoru i na vječitoj robiji! - kazao je Komšić.


Dodao je da je ipak sva sreća u tome što Govedarica ne može ličiti na Karadžića.


- Nemate, gospodine Govedarica, više uz sebe ni JNA, niti Šešeljeve četnike, niti Arkanove tigrove, niti Miloševića, a vjerovatno ni Miloševićevog ministra informisanja Aleksandra Vučića. Pa čime se onda zanosite - rekao je Komšić.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI