Bh. Zmaj i 'modni mačak'

Izet Hajrović: Najviše volim ćevape i burek, uživam na modnim revijama, a velika želja mi je čuti Halida uživo

Sport 18.09.18, 13:05h

Izet Hajrović: Najviše volim ćevape i burek, uživam na modnim revijama, a velika želja mi je čuti Halida uživo
Ne znam kuhati. Nemam pojma. Ne znam praviti ni bosanske specijalitete. Najdraža hrana su mi ćevapi i burek. To baš obožavam, a ako se nudi dobra sarma, i nju ću pojesti s guštom - rekao je Izet Hajrović

 

Dinamova strašna ljevica, ali i Dinamov “modni mačak”. To je Izet Hajrović (27). Igrač koji će vas na terenu oduševiti driblingom pa se presvući u “civilku” i opet privući pozornost. Društvene mreže pune su njegovih fotografija u kreacijama kakve ne viđate svaki dan... Izet pazi na svaki detalj.

 

- Supruga Lejla ponekad ima ideju, savjetuje mi što bih mogao odjenuti, ali na kraju uvijek sam odlučim u kojem ću izdanju izaći iz kuće - govori Izet dok u automobilu vozi po atletskoj stazi Maksimira, prenosi 24sata.

 

Hrvatski prvak potpisao je ugovor s AC Jesenović, pa su igrači Dinama jučer isprobali njihove automobile u Maksimiru, a Izetov izbor oduvijek je Mercedes. Aktuelna je bila G-klasa, impresivni bijeli terenac.

 

- Ma ‘mečka’ je prava, nema boljeg auta - smije se Hajrović.

 

Uživa, kaže, za volanom, ali veći mu je gušt kad se priča o modi.

 

- Oduvijek sam volio modu. Išao sam čak gledati neke modne revije. Ne neke velike, poznate, ali na ove manje da. Uživao sam u tome, ali sam samo gledao. Nikad nisam bio model na nekoj reviji - smije se Izet i dodaje:

 

- Oduvijek sam želio postati samo i jedino nogometaš. Nisam imao kad razmišljati o tome da budem model.

 

Robu koja mu se svidi nabavlja na razne načine.

 

- Ne kupujem baš svaki mjesec nove stvari, ali kad mi se nešto svidi, onda se potrudim do toga doći. Naručujem robu preko interneta, a kad imamo dva-tri slobodna dana, onda nekamo odem kupovati sa suprugom. Često kupujemo u Švicarskoj, točnije u Zürichu - kaže “modni mačak”, koji je bez ikakve sumnje jedan od najvećih šaljivaca u Dinamovoj svlačionici otkad je u zimskom prelaznom roku stigao kao veliko pojačanje u Maksimir.

 

Voli i dobro pojesti, ali u kuhinji nije “opasan” kao na terenu.

 

- Ne znam kuhati. Nemam pojma. Ne znam praviti ni bosanske specijalitete. Najdraža hrana su mi ćevapi i burek. To baš obožavam, a ako se nudi dobra sarma, i nju ću pojesti s guštom - rekao je Izet Hajrović, ove sezone definitivno jedan od najboljih igrača Dinama.

 

Nekog posebnog hobija nema.

 

- Kad sam slobodan, najčešće sa suprugom odem do grada. Neka dobra večera i to je to, jednostavan sam - kaže za sebe Hajrović, a onda je ispričao i kakvu muziku najčešće sluša.

 

- Od strane hip-hop i R&B, a od domaće narodnu. Volim dobre narodnjake, čuti Šabana Šaulića, pokojnog Sinana Sakića, ali daleko najdraži pjevač mi je Halid Bešlić. On je bez ikakve sumnje broj jedan. Znam ga pustiti u svlačionici i onda pjevati njegove pjesme. Uz njega se dobro opuštam, znam puno njegovih pjesama, ali nažalost, još nikad nisam bio na njegovu koncertu. To mi je velika želja, čuti Halida uživo - otkriva Hajrović.

 

A kad ne sluša muziku, Dinamova “osmica” uči jezike. I to jedan za drugim...

 

- Govorim njemački, engleski i francuski, a dok sam igrao u Španiji, počeo sam učiti i španski. Baš volim učiti strane jezike - kaže Hajrović, koji je prije Dinama nosio dres švicarskoga Grasshoppera, njemačkog Werdera, španjolskog Eibara, a kratko je nosio i dres turskoga Galatasaraya. Neće mu ovo biti prvi okršaji s Fenerbahčeom.

 

- Da, osjetio sam atmosferu najvećeg turskog derbija. Baš dok sam ja bio u klubu, Galatasaray je doma igrao protiv Fenerbahčea i pobijedio je. Naravno da sam optimist uoči četvrtka, da vjerujem da ih možemo opet srušiti. Turci su jaki, kvalitetni, ali vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata i protiv momčadi kao što je Fenerbahče - zaključio je Hajrović.

 

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

BLIN
KOMENTARI