PRILIKA ZA POSAO IZ SNOVA, ILI...

Elitni hotel Ritz Carlton na egzotičnoj lokaciji traži radnike iz BiH - šankere, hostese, menadžere, supervizore...

Biznis Klub 08.09.18, 21:58h

Elitni hotel Ritz Carlton na egzotičnoj lokaciji traži radnike iz BiH - šankere, hostese, menadžere, supervizore...
Ritz Carlton jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca luksuznih hotela, dok je Katar najbogatija država na svijetu po prosječnom bogatstvu stanovnika

 

 

Hotel Ritz Carlton Sharq Village, u glavnom gradu Katara Dohi, raspisao je oglas za 12 pozicija. Oglas za posao, koji se provodi putem agencije Luxury Jobs International OOD raspisan je na stranicama za traženje posla u Bosni i Hercegovini, piše BiznisInfo.


Time su građani naše zemlje pozvani da apliciraju za posao u ovom luksuznom hotelu.


Zainteresovani kandidati mogu poslati CV na engleskom jeziku, a oni koji zadovolje kriterije bit će pozvani na intervju, koji će se obaviti „licem u lice“ u Sarajevu.


Podsjetimo da je Ritz Carlton jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca luksuznih hotela, dok je Katar najbogatija država na svijetu po prosječnom bogatstvu stanovnika.


U oglasu se traži znanje engleskog jezika i minimalno godina iskustva na poslu za koji se aplicira.


U oglasu se traže šanker, radnik u kancelariji, menadžer za rezervacije, osoba za odnose s gostima, menadžer za pića, supervizor, hostesa, radnici u kuhinji itd. Oglas je raspisan 6. septembra, a otvoren je 15 dana.


Inače, zanimljivo je da se ovaj hotel nalazi među 10 najboljih u Dohi, prema vodećoj svjetskoj stranici za rezervacije hotela – Booking.com, piše BiznisInfo.

 

(BiznisInfo/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI