veliki sportski spektakl

Jimenez i Hunt pobjednici Red Bull Cliff Divinga u Mostaru

Kultura 08.09.18, 17:48h

Jimenez i Hunt pobjednici Red Bull Cliff Divinga u Mostaru
U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Meksikanka Adriana Jimenez, a slijede je Rhiannan Iffland (AUS) i Jessica Maculay (UK)

 

Četvrti put zaredom u Mostaru je održan veliki sportski spektakl u sklopu natjecanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva gdje su u subotu sa Staroga mosta najbolji svjetski skakači i skakačice pokazali svoje nevjerojatno umijeće. 

 

Borba za prvo mjesto bila je krajnje neizvijena, da bi na kraju pobjedu na Red Bull Cliff Diving natjecanju u Mostaru odnio Britanac Gary Hunt, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Michal Navratil i Catalin Preda. 

 

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Meksikanka Adriana Jimenez, a slijede je Rhiannan Iffland (AUS) i Jessica Maculay (UK). 

 

Osim što je pohvalio sjajnu atmosferu u Mostaru, Hunt je kazao kako skakanje sa Starog mosta predstavlja poseban izazov za sve skakače te da je to jedno od najtežih mjesta s kojih je skakao. 

 

 Pobjednica mostarskog dijela natjecanja Meksikanka Adriana Jimenez izjavila je kako uživa u pobjedi kao što je uživala i u natjecanju i predivnoj atmosferi. 

 

 Muškarci su u Mostaru skakali s 27 metara, a žene s 21 metra visine. Posljednje natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u 2018. godini završava u Italiji 23. rujna.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI