TEŠKI INCIDENT U PULI

Užas na Jadranu: Ženu i njenu kćerku u ribarbici zalila solnom kiselinom, razljutila se zbog - stare ribe!

Hronika 06.09.18, 14:06h

Užas na Jadranu: Ženu i njenu kćerku u ribarbici zalila solnom kiselinom, razljutila se zbog - stare ribe!
Neslužbeno se saznaje da je razlog ovom incidentu to što joj je navodno prodavačica prodala staru ribu

 

 

 

 

Prijepodne na pulskoj se ribarnici zbio gotovo nevjerojatan događaj kada je zasad nepoznata žena solnom kiselinom zalila drugu ženu i njenu kćer, a radi se o prodavačicama na štandu, piše Glas Istre.


Na ribarnicu je odmah stigla hitna pomoć, a potom i policija. Neslužbeno se saznaje da je razlog ovom incidentu to što joj je navodno prodavačica prodala staru ribu.


Iz PU istarske potvrdili su da se jutros oko 10.30 sati na pulskoj ribarnici dogodio incident, odnosno da je ženska osoba na štand s ribom bacila tekućinu za koju se sumnja da se radi o solnoj kiselini.


- Tekućina je dijelom zahvatila dvije djelatnice ribarnice, koje su se nalazile uz štand s ribom, ali prema zasad dostupnim obavijestima one nisu ozlijeđene. U toku je kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom za koju se sumnja da je bacila tekućinu zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela teška tjelesne ozljede u pokušaju, odgovorila je za Glas Istre iz PU istarske Nataša Vitasović.


Naknadno se javila s dodatnim informacijama da su u nemilom događaju ozlijeđene čak četiri osobe - dvije prodavačice u dobi od 44 i 40 godina, zatim 21-godišnjakinja koja se u trenutku događaja nalazila uz štand te sama 80-godišnja hrvatska državljanka za koju se sumnja da je bacila tekućinu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI