SLOBODAN VASKOVIĆ TVRDI

Zastrašujuća objava: Zoran Stevanović Gladni, gradonačelnik Zvornika, naredio je moje ubistvo ili člana moje porodice!

Hronika 02.09.18, 19:01h

Zastrašujuća objava: Zoran Stevanović Gladni, gradonačelnik Zvornika, naredio je moje ubistvo ili člana moje porodice!
Saopštilo mi je to nekoliko izvora, koji su me još obavijestili da je Pauk krenuo u potragu za mnom. Prema njihovim riječima, ukoliko ne uspije da eliminiše mene, obrušiće se na nekog od članova moje najuže porodice, tvrdi Vasković

 

Novinar Slobodan Vasković, koji je mnogo puta do sada bio meta napada i brutalnih prijetnji, a u posljednje vrijeme naručito zbog tekstova o ubistvu Davida Dragičevića, objavio je na svom blogu zastrašujuću tvrdnju o "nalogu za njegovo ubistvo ili likvidaciju nekog od članova njegove porodice". 


Vasković u tekstu tvrdi sljedeće: 

 
"Zoran Stevanović Gladni izdao je Licencu za ubistvo svom privatnom siledžiji Draganu Erkiću Pauku i naredio mu da eliminiše potpisnika ovih redova ili nekog od članova moje porodice.


Saopštilo mi je to nekoliko izvora, koji su me još obavijestili da je Pauk krenuo u potragu za mnom. Prema njihovim riječima, ukoliko ne uspije da eliminiše mene, obrušiće se na nekog od članova moje najuže porodice.


Gladni je Licencu za Ubijanje izdao Pauku nakon mojih tekstova o pokušaju likvidacije Ljubinke Kulišić, mlade umjetnice iz Zvornika, koja je samo pukim slučajem izbjegla egzekuciju, jer se 27.08. nije nalazila u tom gradu, kada su je tražili da je ubiju zbog komentara na FB.


U potrazi za njom bio je član porodice navodno uvažene poslanice SNSD-a Dušice Savić.


Naređenje je Gladni izdao 28.08. ove godine.


Nije prvi put da Stevanović prijeti meni i mojoj djeci. Čak i unučadima, koju lično nemam. 


Tako me je 24.11.2017. godine nazvao putem telefona i prijetio da će on ubiti mene, njegovi moju djecu, a njegova unučad moju unučad. 


Bolesnik. 


Nisam te prijetnje prijavio, jesam objavio, jer kome da ih prijavim? Onima koji štite Naručioce Ubistva i Ubice, kako likvidiranog Davida Dragičevića, tako i likvidiranog Nikole Đurovića, Milana Vukelića…; Onim koji koriste operativce MUP-a RS da bi saznali gdje su moja djeca?!


Zašto dio Vrha MUP-a RS interesuje gdje su moja djeca?!


Takođe, 18. aprila ove godine, prijetio mi je Pauk, o čemu ja posjedujem dokaze. I to je učinio po nalogu Gladnog.


Sada su odlučili da “sa riječi pređu na djela”, pa su se nameračili da me uklone ili da eliminišu nekog od članova moje porodice", navodi Vasković u tekstu koji možete čitati ovdje, gdje objavljuje i fotografije ljudi koje pominje.

 

(slobodanvaskovic.blogspot/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI