Kakva bomba

Posljednji Srbin u Hrvatskoj: Severina snimila film s mužem, Sergejom Trifunovićem, Krešimirom Mikićem...

Mediji 31.08.18, 08:18h

Posljednji Srbin u Hrvatskoj: Severina snimila film s mužem, Sergejom Trifunovićem, Krešimirom Mikićem...
Iz pjevačicinog tima nisu htjeli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko mjeseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme

 

Severina i Igor Kojić ovog ljeta snimili su film pod nazivom “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, koji bi u kinima trebalo da se pojavi naredne godine, otkriva Kurir.

 

Uloga hrvatske zvijezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj tajnosti do samog kraja, jer su producenti na taj način željeli da izbjegnu sve kontroverze i moguće probleme ako informacija dospije u javnost. Zasad nije poznato koji lik pjevačica tumači u filmu, dok Kurir za Igora saznaje da ima neobičnu ulogu.

 

Prema riječima izvora iz Hrvatske, Kojića su na setu viđali kako glumi prerušen u zombija, što je djelimično potvrdio i jedan od producenata filma Miroslav Mogorović.

 

– Film je uglavnom produciran u Hrvatskoj, mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filmski centar Srbije, u pitanju je zombi komedija i reditelj je Predrag Ličina. Snimanje je završeno, ali mi u ovoj fazi nećemo davati više informacija od ovoga što sam vam rekao. Još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, prije toga planirana je velika kampanja – rekao je on.

 

U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.

 

tomica-petrovic-severina

 

Iz pjevačicinog tima nisu htjeli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko mjeseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme.

 

- Ne želim ništa da vam kažem o tome - poručio je Tomislav Petrović, Severinin portparol za hrvatski portal 24 sata.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTALO, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI