priuštite partneru nezaboravan užitak

Vruće! TRI najosjetljivije erogene zone kod muškaraca... Znate li koje su?

DEPO PLUS 22.08.18, 18:59h

Vruće! TRI najosjetljivije erogene zone kod muškaraca... Znate li koje su?
Osim, dakako, penisa... Ako mu želiš pružiti nešto bombastično, onda se poigraj s ova tri mjesta na njegovom tijelu – već nakon prvog dodira stenjat će od užitka

 

Na njegovom intimnom području (a ne mislimo na penis) nalazi se nekoliko mjesta čija stimulacija mu pričinjava golemo zadovoljstvo. Ova tri ne bi trebala zaobići…

 

Testisi 


Testisi su često zapostavljeni ili zaboravljeni za vrijeme seksualne predigre. Međutim, vrlo su osjetljivi i dodirivanjem jako možeš uzbuditi partnera. Ali, budi jako oprezna! Moraš biti vrlo nježna, jer svaki malo jači pritisak može biti jako bolan. S druge strane, nemoj biti prenježna – mnogi muškarci su jako škakljivi na tom mjestu. 

 

Međica 


Međica ili perineum, zvana još i „muška G-točka“ (zbog uzbuđenja koje pruža muškarcu) područje je između testisa i anusa. Masaža tog dijela naziva se još i „indirektna masaža prostate“, jer se na taj način podražuje prostata s vanjske strane. Masaža najbolje djeluje kad partner leži na leđima. Savjet: dok jednom rukom masiraš međicu, drugom možeš stimulirati penis ili testise. 

 

Frenulum


Frenulum je dio koji spaja donji dio glavića s kožicom. To je mjesto bogato brojnim živčanim završecima i vrlo je osjetljivo. Donja strana penisa obično je osjetljivija na dodir. Ako još masiraš frenulum (najprije polaganim, a onda brzim pokretima), dodatno će uživati. 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI