FOTO/ AHMED ŠVRAKIĆ NESTAO IZ JAVNOG ŽIVOTA

Ko bi rekao da ima 55 godina: Isklesani direktor Hayat produkcije mami ženske poglede na plažama Jadrana

Showbizz 20.08.18, 10:34h

Ko bi rekao da ima 55 godina: Isklesani direktor Hayat produkcije mami ženske poglede na plažama Jadrana
Ahmed je pozirao ispred objektiva svoje supruge kako bi, priznat će, zabilježio kako odlično izgleda i u svojoj 55 godini

 

 

Oni koji dobro poznaju Ahmeda Švrakića, direktora Hayat Production, reći će da je morski čovjek. Ne bez razloga jer tokom ljetnih mjeseci više je uz Jadran nego u svom Sarajevu.


Svi koji su njegov rad pratili putem društvenih mreža primijetili su da je „nestao“ iz javnog života jer se u posljednja dva mjeseca nije oglašavao na Facebooku i Instagramu. Njegovi poznanici znajući da se, kada je posao u pitanju, uvijek „vrti“ oko estradnih umjetnika, kažu kako je poprimio puno toga od njih pa po ugledu na pjevače odluči da se bar nekad povuče sa društvenih mreža jer mu je dosta javnog života.


Bez obzira što ga nema na društvenim mrežama, došli smo do svježe fotografije nastale prije nekoliko dana na jednoj od jadranskih plaža. Ahmed je pozirao ispred objektiva svoje supruge kako bi, priznat će nam kada smo ga kontaktirali, zabilježio kako odlično izgleda i u svojoj 55 godini.

 

ahmed-svrakic-plaza


I samo što smo pomislili da Švrakić puno pliva, trenira... demantirao nas je i priznao šta je zapravo formula za takav izgled.


- Već duže vrijeme koristim Labeffective kapsule koje su zaslužne da izgledam ovako. Nemam pivski stomak – kroz smijeh je prokomentirao Švrakić dodajući kako, bez obzira na godine, ni jedan pjevač pa i puno mlađi od njega ne može da mu „stane na crtu“.


Kako su ga ranije kritizirali zbog sličnih fotografije kakve je objavljivao, upitali smo ga boji li se sličnih reakcija.


- Znaš kako Brega kaže: „Ma neka pričaju i pišu šta hoće, samo da mi dobru sliku objave“. I pričali su oni koji su zbog nekih razloga bili ljubomorni na mene – govori on.


Poslije ljetnjeg odmora Švrakić se vratio novim poslovnim projektima u produkciji na čijem je čelu.


- Raduje me što sve više pjevača iz regiona shvata značaj i utjecaj naše kuće odnosno produkcije i žele sarađivati. Dolazi period kada većina pjevača objavljuje nove pjesme odnosno albume pa će većina njih biti pod našom markicom – priča nam Ahmed Švrakić.

 

(Hayat/DEPO ŠPORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI