sjećate li se velike ljubavi iz big brothera

Nemeš progovorio o propalom braku s Marijanom: Bolje dobar razvod nego loš brak!

Showbizz 18.08.18, 09:30h

Nemeš progovorio o propalom braku s Marijanom: Bolje dobar razvod nego loš brak!
- Nisam mogao biti na mjestu gdje je gužva. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se riješi - zaključio je Nemeš

 

Glumac, pjevač i reality zvijezda Nikola Nemešević Nemeš za medije je progovorio o svojem ljubavnom životu, bivšoj supruzi Marijani Čvrljak i karijeri. Potvrdio je i kako ga neprestano pozivaju u reality emisije, no, on ih konstantno odbija.


- Evo uspješno odbijam pozive za sve moguće realityje već sedam godina. To je sve otišlo kvragu, više ništa nije tabu, mislim da se samo čeka ubojstvo u realityju - kazao je za medije Nemeš, priznavši kako mu je najteže na izlasku iz Kuće bila paranoja koja ga je uhvatila.

 

- Nisam mogao biti na mjestu gdje je gužva. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se riješi - zaključio je Nemeš, te dodao kako se s bivšom suprugom ne čuje, ni ne vidi.


- Nema potrebe za time, ali nismo se rastali u zloj krvi - istaknuo je. "Promijeni se čovjek, nije to tako rijetko. Negdje usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E bolje dobar razvod nego loš brak".

 

(SD, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI