koliko zarađuje najplaćenija beba u srbiji

Priča kontroverzne Miljane iz 'Zadruge': Rodila dijete kao zvijezda reality showa, i ono zarađuje više od 99% populacije!

Showbizz 16.08.18, 10:03h

Priča kontroverzne Miljane iz 'Zadruge': Rodila dijete kao zvijezda reality showa, i ono zarađuje više od 99% populacije!
Na ovaj način nasljednik reality zvijezde, rođen 27. jula, postat će dijete koje će najviše zarađivati u Srbiji

 

Miljana Kulić u utorak je potpisala ugovor s televizijom Pink o učešću svog novorođenčeta Željka Kulića u "Zadruzi" po kojem će on zarađivati 1.000 evra nedjeljno, saznaje Kurir.


Na ovaj način nasljednik reality zvijezde, rođen 27. jula, postat će dijete koje će najviše zarađivati u Srbiji.


Odluka o ulasku kontroverzne Nišlijke u drugu sezonu najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima donesena je još mjesec dana prije finala "Zadruge 1". Tada se nije znalo pod kojim uslovima će Miljana ući u reality, jer je bila u osmom mjesecu trudnoće i nije bilo šanse da sina ostavi kod roditelja i da ga ne viđa po nekoliko dana. Sredinom jula saopštila je producentima šoua svoje zahtjeve za učešće, a njihov odgovor glasio je "ispunit ćemo sve što tražiš".

 

To je, prema Kulićkinoj želji, podrazumijevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namijenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dijete u Srbiji.

 

"Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s djetetom u show. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedjeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku", kaže naš sagovornik sa ružičaste televizije.

 

miljana-i-marija-kulic

 


Ukupno će porodica Kulić (Miljana, njena majka Marija i sin Željko) nedjeljno zarađivati 4.000 evra. Ako ostanu do samog kraja, a planirano je da druga sezona takođe traje devet mjeseci, u Niš će se vratiti sa impozantnom sumom novca.

 

"Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar bit će po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sljedeće godine u 'Zadruzi', onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namijenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u realityu", rekao je naš izvor.

 

Miljana i Marija nisu odgovarali na naše pozive.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI