Nakon što je u junu napustio klupu 'Plemića'

Razišli se Zrinjski i Miše, vraća se Blaž Slišković

Sport 14.08.18, 08:44h

Razišli se Zrinjski i Miše, vraća se Blaž Slišković
Slišković nema puno vremena za prilagodbu jer već u četvrtak Zrinjski u Širokom Brijegu igra uzvratnu utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv bugarskog prvaka Ludogoretsa

 

Nakon poraza na gostovanju kod Čelika (1:0), drugog u domaćem prvenstvu, uprava HŠK Zrinjskog odlučila je prekinuti suradnju s dosadašnjim trenerom Antom Mišom, a "Plemiće" će za dva dana u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv Ludogoretsa voditi Blaž Slišković koji je protekle dvije sezone vodio Zrinjski do naslova bh. prvaka. 

 

"Nakon drugog poraza u prvenstvu te iscrpne analize svih rezultata i igara momčadi u prvih devet utakmica nove sezone, donesena je zajednička odluka da je sporazumni raskid suradnje u ovom trenutku najbolje rješenje za klub. HŠK Zrinjski želi se najiskrenije zahvaliti Anti Miši na profesionalnom odnosu u protekla dva mjeseca, kao i odluci da interes kluba i momčadi stavi ispred osobnog", priopćeno je iz Zrinjskog. 

 

Iz kluba je također saopćeno kako je Blaž Slišković pristao vratiti se na klupu Zrinjskog koju je iznenada napustio u junu ove godine, uoči početka priprema za novu sezonu. 

 

Slišković nema puno vremena za prilagodbu jer već u četvrtak Zrinjski u Širokom Brijegu igra uzvratnu utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv bugarskog prvaka Ludogoretsa koji brani prednost od 1:0 iz prvog susreta.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI