FOTO/ Ljeto na vrhuncu

Gdje se odmaraju poznate ličnosti iz BiH i regiona: Većina ljetuje na Jadranu, ali neki su 'dobacili' i do...

Showbizz 13.08.18, 09:57h

Gdje se odmaraju poznate ličnosti iz BiH i regiona: Većina ljetuje na Jadranu, ali neki su 'dobacili' i do...
Većina ih nije odabrala neke daleke niti egzotične destinacije. Naprotiv, mnogi od njih borave u Hrvatskoj na Jadranu. Ipak, ima i onih koji su se uputili u daleku Ameriku

 

Javne ličnosti iz Bosne i Hercegovine i regiona odlučile su da makar nakratko pobjegnu od svakodnevice i opuste se na plažama.

 

Većina ih nije odabrala neke daleke niti egzotične destinacije. Naprotiv, mnogi od njih borave u Hrvatskoj na Jadranu. Ipak, ima i onih koji su se uputili u daleku Ameriku. Svi su veoma aktivni na društvenim mrežama i trenutke odmora dijele sa pratiocima.

 

Nina Badrić vrijeme provodi na otoku Lošinju, u malom mjestu Lubenice, a sudeći prema objavama, itekako uživa dok tople večeri provodi u ljetnim šetnjama uz more. Njena baza je, inače, Hvar, gdje, navodno, ima stan.

 

Glumica Tanja Ribič uživa na jahti sa suprugom Brankom Đurićem Đurom. Iako je Tanja nedavno kročila u šestu deceniju, njeno tijelo priželjkuju i mnoge mlađe djevojke, a ona ga sa ponosom promovira. Tako je objavila nekoliko fotografija dok se sunča na jahti. Objavila je fotografiju i s Đurom, na kojoj se vidi koliko uživaju provodeći vrijeme zajedno u Rovinju, gdje su odlučili da malo predahnu.

 

Bivši nogometni reprezentativac Sergej Barbarez odabrao je Ibizu, a prethodno je uživao u rodnom Mostaru.

 

Još jedan nogometaš i bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović odlučio je da ljetni odmor provede u Rovinju. Svakodnevno je objavljivao zanimljive fotografije, a zajedno s njim, suprugom i trojicom sinova, na ljetovanju je i gitarista Dino Šukalo s djevojkom.

 

Tarik Filipović pobjegao je sa suprugom Lejlom od vrelog asfalta u lijepi Dubrovnik, gdje živi njegova punica. Lijepe trenutke ovjekovječili su fotografijama koje su postavili na Instagram profilima. Lejla se ne libi ni objaviti fotografije u kupaćem i pokazati svoju vitkost.

 

Edin Džeko i njegova supruga Amra otputovali su u Ameriku ne samo da bi se odmarali nego i zbog poslovnih obaveza. No, svakako su spojili ugodno s korisnim pa je Amra iskoristila i s djecom Unom i Danijem obišla neke zanimljive lokacije.

 

Porodica Džeko nije, ipak, jedina koja je odlučila otići u daleku Ameriku. Od svakodnevice i obaveza tamo je pobjegla i voditeljica Hayata Ana Bavrka, koja boravi u Los Anđelesu.

 

Bojana Gregorić-Vejzović, hrvatska glumica, dane odmora provodi na Pelješcu, gdje ima kuću, a pratioce na društvenim mrežama oduševljava fotografijama sa plaže. Lijepa 46-godišnjakinja ima tijelo na kojem joj zavide i mnogo mlađe kolegice.

 

Damir Džumhur, najbolji bh. teniser, nema mnogo slobodnih dana tokom ljeta, ali uspijeva iskoristiti vrijeme između turnira da se odmori. Nakon mečeva na ATP turniru u Los Kabosu, odmara se na bazenu hotela u kojem je bio smješten, ali i na plaži.

 

Marijana Batinić, popularna hrvatska voditeljica, odlučila je da odmor provede u Dalmaciji, a u opisu fotografije napisala je: Maldivi pored Splita.

 

I pjevačica Lana Jurčević nije otišla dalje od svoje rodne zemlje. Odmara se u Šibeniku, a seksepilno tijelo ne skriva. Njene fotografije broje više desetina hiljada lajkova, ali i komentara u kojima fanovi hvale njen izgled.

 

Glumica i rediteljica Jelena Veljača već neko vrijeme provodi na Prišnjaku, nenaseljenom hrvatskom otoku. Najveći razlog njenog boravka tamo je, ipak, snimanje serije “Pogrešan čovjek”, koja će se emitirati u septembru, a upravo Veljača potpisuje režiju. Slobodno vrijeme između snimanja Jelena definitivno iskoristi za opuštanje na plaži.

 

I srbijanski glumac Sergej Trifunović već neko vrijeme provodi u Grčkoj, a na Instagramu svakodnevno objavljuje zanimljive fotografije i videosnimke s jahte, ali i s ulica grada Parosa.

 

VIše fotografija pogledajte OVDJE.

 

 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI