Nastradala u sukobu kriminalnih klanova

Ko je bivša misica iz Španije povrijeđena u eksploziji automobila u Zemunu?

Hronika 11.08.18, 18:20h

Ko je bivša misica iz Španije povrijeđena u eksploziji automobila u Zemunu?
Djevojka je prevezena u najbližu bolnicu, KBC Zemun na ortopediju sa teškim povredama, prelomom potkoljenice i obilnim krvarenjem

 

Olatz Bilbao Gonzales, rođena 1998. godine, bivša mis Marbelle u Španiji, povrijeđena je u noći između petka i subote oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu.

 

Prema nezvaničnim informacijama, bomba podmetnuta pod automobil "audi", navodno, nije bila namijenjena njoj. Vozač "audija" bio je Strahinja Stojanović (28), koji se, inače, pojavio i kao svjedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole, prenosi Telegraf.

 

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

 

Eksplozija je bila veoma jaka, a vlasnik vozila je neprosredno prije eksplozije izašao iz automobila.

 

Djevojka je prevezena u najbližu bolnicu, KBC Zemun na ortopediju sa teškim povredama, prelomom potkoljenice i obilnim krvarenjem.

 

Prema informacijama sa njenog Facebook profila, misica je 2. avgusta proslavila svoj rođendan. Ako je suditi prema njenim objavama i fotografijama na društvenim mrežama, može se zaključiti da ova mlada dama voli skupe stvari, brze automobile i luksuzna putovanja.

 

Jedna njena objava je posebno privukla veliku pažnju. Na njoj se vidi jedna prelijepa djevojka u crnoj haljini, a iznad nje piše: "Ovako ću doći na sahranu svog sponzora, nakon što podignem njegovo životno osiguranje".

 

Čini se da ovoj mladoj dami nije problem da se zabavlja i sa starijim, bogatijim muškarcima, kako bi mogla da uživa u luksuznim stvarima.

 

 

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI