Sukob tri osobe

Pronašli ga na osnovu automobila koji je koristio: Uhapšen 59-godišnjak koji je u BBI centru pretukao muškarca

Hronika 10.08.18, 11:30h

Pronašli ga na osnovu automobila koji je koristio: Uhapšen 59-godišnjak koji je u BBI centru pretukao muškarca
Povrijeđeni muškarac zbrinut je u KCUS-u, gdje je bio zadržan na liječenju, da bi po izlasku iz bolnice prijavio slučaj

  

Sarajevska policija uhapsila je jučer 59-godišnjeg Šabana V. sa područja Ilidže zbog tuče u BBI centru u Sarajevu prilikom koje je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

 

Incident se dogodio 1. augusta oko 16 sati, a policiji je prijavljeno da su u sukobu učestvovale tri osobe, od kojih je jedna povrijeđena.

 

Povrijeđeni muškarac zbrinut je u KCUS-u, gdje je bio zadržan na liječenju, da bi po izlasku iz bolnice prijavio slučaj, prenosi Faktor.

 

Nezvanično, policija je osumnjičenog identifikovala na osnovu automobila koji je koristio, a radi se o vozilu "dacia" u vlasništvu jedne sarajevske rent-a-car agencije.  

 

- Dana 9.8.2018. godine u 10 sati policijski službenici Druge PU su, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodnom periodu počinio krivična nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda, lišili slobode lice Š. V. rođen 1959. godine iz Ilidže. O događaju obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - potvrđeno je danas iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a KS.

 

Iz policije su naveli da je u toku dalji rad na dokumentovanju okolnosti ovih krivičnih djela.

 

 

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI