NEUGODNA SITUACIJA U ZENICI

Elvira Bolića nema na mapi: Bivši nogometaš priznaje - utakmice Zmajeva više ne gleda zbog Selme Bajrami...

Sport 07.08.18, 13:50h

Elvira Bolića nema na mapi: Bivši nogometaš priznaje - utakmice Zmajeva više ne gleda zbog Selme Bajrami...
Ispričao je loše iskustvo koje je imao i koje ga je ponuklo da povuče ručnu. Od tad ne ide na utakmice, a krivca je na indirektan način: ni manje ni više nego popularna pjevačica folk muzike Selma Bajrami

 

Legendarni Elvir Bolić sigurno je jedan od najboljih igrača koje je naša fudbalska reprezentacija imala u svojoj istoriji.


No popularnog Bolu danas nema ni na mapi, nema ga u Savezu, bavi se privatnim biznisom i rijetko je gost medija. Nedavno je otkrio da ne ide na utakmice reprezentacije i da je to za njega završena priča.


Ispričao je loše iskustvo koje je imao i koje ga je ponuklo da povuče ručnu. Od tad ne ide na utakmice, a krivca je na indirektan način: ni manje ni više nego popularna pjevačica folk muzike Selma Bajrami.


- Gledam reprezentaciju, ali ne uživo. Zašto? Posljednji put sam gledao reprezentaciju kada smo u Zenici igrali protiv Turske. Tada sam još uvijek bio najbolji strijelac reprezentacije, a u Turskoj sam ostavio neki trag. Zamislite gdje smo Hakan Šukur i ja sjedili – u pretposljednjem redu virili smo između rešetki ograde. Ma, ja sam to još nekako trpio, ali mi bilo neugodno zbog Šukura - rekao je Bola, prenosi Expresstabloid.ba.


Onda je kazao kakav prizor ga je zatekao u loži za važne osobe.


”Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše, Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim”, otkrio je legendarni fudbaler.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI