PJEVAČICU NIKO NE ŠTITI OD LUKE

Advokat Nataše Bekvalac tvrdi: Lazukić je sociopata, kao i Kapisoda! Nataša bi mogla završiti kao i Ksenija Pajčin!

Showbizz 28.07.18, 20:29h

Advokat Nataše Bekvalac tvrdi: Lazukić je sociopata, kao i Kapisoda! Nataša bi mogla završiti kao i Ksenija Pajčin!
To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko vještačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "celebrity". Pravi sociopata! - kaže advokat

 

 


Za popularnu pjevačicu Natašu Bekvalac ova godina je veoma teška. Osim što tvrdi da ju je suprug Luka Lazukić pretukao, sada su se pojavili navodi da su poslije svega uslijedile prijetnje i njegovog prijatelja ispred Centra za socijalni rad kada je Bekvalčeva dovela kćerku Katju svome ocu. 

 

Natašin pravni zastupnik, Nemanja Aleksić, ističe da je pjevačicina bezbjednost ozbiljno ugrožena i smatra da je IT stručnjak sociopata i zato strahuje da bi mogao da krene stopama Filipa Kapisode, koji je prije osam godina ubio Kseniju Pajčin

 

- Sve ovo što se dešava između Nataše i Luke podsjeća na ono što se dogodilo Kseniji Pajčin. Nije prošlo mnogo vremena od kada ju je Kapisoda ubio. To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko vještačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "celebrity". Pravi sociopata! - kaže advokat. 

 

On takođe naglašava da Bekvalčevu niko ne štiti od Luke i njegovih prijatelja kada srijedom dovodi kćerku Katju u Centar za socijalni rad.

 

- Niko joj ne garantuje bezbjednost, a po zakonu mora da dovodi dijete jer u suprotnom čini krivično djelo. Taj Ž. I. je napravio potez rukom kao da drži pištolj, uperio prst prema Nataši i rekao: "Je*aćemo te." Šta je sljedeće? On je učestvovao u razbojništvu u Republici Srpskoj, a kad su ga uhvatili, onda je odrukao sve prijatelje da bi odležao samo šest mjeseci. To je Luki najbolji drug. E, pa onda možete da zamisilte kakav je tek Lazukić. S kim si, takav si - smatra Aleksić. 

 

(Novosti.rs,Pink.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI