FOTO/ Šta ovo govori o holivudskom miljeniku

Jeste li primijetili jednu bizarnu stvar koju Brad Pitt radi sa svojim djevojkama

Showbizz 28.07.18, 12:26h

Jeste li primijetili jednu bizarnu stvar koju Brad Pitt radi sa svojim djevojkama
Dok je sam članak iz Daily Expressa u prošlosti prošao dosta nezapaženo, nakon što ga je na Twitteru podijelila Sarah McGonagall, prikupio je 112 hiljada retweetova i 360 hiljada lajkova

 

Holivudski miljenik Brad Pitt tokom svoje karijere je izlazio s podosta ljepotica, no obožavatelji su primjetili bizarnu stvar. Naime, na Twitteru se manijakalno dijeli stari članak u kojem je neko primijetio da holivudski ljepotan koji je dvaput ponio titulu najseksi muškarca na svijetu (1995. i 2000.) voli kopirati izgled žene s kojom je u tom trenu u vezi.

 

S Jennifer Aniston bio je raščupana plavuša, s Angelinom je potamnio kosu i nosio je zalizanu baš poput nje, a Gwyneth Paltrow je skratio svoje uvojke i postao platinasta plavuša… I ne samo to, Brad mijenja i izraze lica po potrebi, ovisno o tome kakva je njegova partnerica.

 

brad-pitt-gwyneth-paltrow

 

brad-pitt-jennifer-aniston

 

angelina-jolie-brad-pitt

 

brad-pitt-juliette-lewis

 

Dok je sam članak iz Daily Expressa u prošlosti prošao dosta nezapaženo, nakon što ga je na Twitteru podijelila Sarah McGonagall, prikupio je 112 hiljada retweetova i 360 hiljada lajkova.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI