ODMOR SE PRETVORIO U NOĆNU MORU

Drama u Crnoj Gori: Aleksandru Prijović ušivali u bolnici, krvi je bilo posvuda... Koban trenutak desio se na jahti...

Showbizz 26.07.18, 21:36h

Drama u Crnoj Gori: Aleksandru Prijović ušivali u bolnici, krvi je bilo posvuda... Koban trenutak desio se na jahti...
Iako su samo za noć platili pet hiljda eura kako bi se potpuno opustili i uživali u kratkom odmoru, njima je ljetovanje prisjelo

 


Aleksandra Prijović doživjela je pravu dramu u Crnoj Gori, saznaje magazin "Scena" koji četvrtkom izlazi uz Blic.


Iako zbog pjevačicinih nastupa Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu otišli na medeni mjesec, odmor u Crnoj Gori je trebalo da bude makar nalik tom mladenačkom putovanju. Međutim, sve je krenulo po zlu.   


Premda su samo za noć platili pet hiljda eura kako bi se potpuno opustili i uživali u kratkom odmoru, njima je ljetovanje prisjelo. 


Kako saznaje "Scena", Aleksandra se okliznula na jahti i posjekla na metalni rukuhvat od stepenica koje vode u potpalublje, zbog čega je završila u bolnici.


Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Aleksandra je krenula da uzme mlijeko za sunčanje i u trenutku se okliznula, nije uspjela da se zadrži ili ublaži pad. Noge su joj bukvalno izletjele i desnom je okrznula rukohvat pored stepenica koje vode u potpalublje. Kako je u pitanju bio oštar limeni dio, ona je posjekla desnu nogu i dio stopala sa gornje strane. 


Filip je za to vrijeme pripremao jahtu za plovidbu i kada je ona vrisnula, potpuno se izbezumio. Naročito što je u sekundi na palubi bilo mnogo krvi - priča izvor Blica koji se zatekao na doku i sve to posmatrao.


- Zajedno sa još nekoliko ljudi koji su bili na susjednim jahtama pritrčao sam da pomognem. Filip je skinuo majicu kako bi joj vezao ranu jer je stvarno djelovalo kao da će iskrvariti. Uzeo ju je u naručje i odveo u Budvu u Hitnu pomoć, ali kako je bila gužva, panika je savladala oboje. Prolaznici su ih uputili u obližnju privatnu kliniku, gdje je Aleksandri ukazana prva pomoć - objašnjava izvor Blica i dodaje:


- Tek uveče sam sreo Filipa koji mi je rekao da je rana na nozi morala da se ušiva jer je bila duboka, dok ona na gornjoj strani stopala ne. Međutim, kako je povreda bila u blizini tetive, sve je izgledalo mnogo gore zbog krvi koja je lila na sve strane. Ona sada na nozi ima četiri kopče i neće moći da se kupa.


Ove informacije potvrdila je i sama Aleksandra u kratkom telefonskom razgovoru.


-  Desilo se to što se desilo. Neke stvari čovjek ne može da izbjegne, ali je bitno da sam sada dobro i da je sve prošlo - rekla je novopečena snajka Živojinovića.


Video i foto detalje sa odmora u Crnoj Gori možete pogledati OVDJE.

 

(Blic/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI