HRVATSKI VITREZOVI IMAJU PRAVO NA IZBOR

Ćiro Blažević šokirao odgovorom: Odmah bih poslao u zatvor onoga ko je zabranio Thompsonu da pjeva!

Sport 25.07.18, 20:20h

Ćiro Blažević šokirao odgovorom: Odmah bih poslao u zatvor onoga ko je zabranio Thompsonu da  pjeva!
- Tko je taj kreten koji si je dao za pravo jednom dokazanom patriotu zabraniti da pjeva? Koja je to drskost određivati Modriću i drugim hrvatskim vitezovima tko će im pjevati! - upitao je Ćiro Blažević

 

 

U velikom intervjuu koji je dao za hrvatski politički magazin Globus, Miroslav Ćiro Blažević, između ostalog, odgovarao je i na pitanje da li mu se svidjelo kako je u Rusiji navijala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj su neki zamjerili pretjerano izražavanje emocija. 


- I ja sam bio među tima koji pričaju, ali sam shvatio pogrešku. Predsjednici kapa do poda za sve što je napravila. Ona je osvojila svijet svojom spontašću i manifestacijom entuzijazma. Bila je kao Franjo Tuđman. Svaka joj čast! - kaže Blažević.


A što misli o Thompsonovom nastupu s reprezentativcima na Trgu bana Jelačića i negativnim reakcijama koje su potom uslijedile iz BiH i Srbije, ali i iz jednog dijela hrvatske javnosti, Ćiro žestoko odgovara: 


- Ja bih odmah poslao u zatvor onoga tko je zabranio Thompsonu da dalje pjeva. Tko je taj kreten koji si je dao za pravo jednom dokazanom patriotu zabraniti da pjeva? Koja je to drskost određivati Modriću i drugim hrvatskim vitezovima tko će im pjevati!


Kompletan intervju sa nekadašnjim bh. selektorom donosi novi broj magazina Globus.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI