Nakon što je folker osuđen zbog nasilja u porodici

Aca Lukas i Sonja se pomirili, uhvaćeni na parkingu: Dobio zabranu prilaska, a viđaju se u Budvi

Showbizz 23.07.18, 19:57h

Aca Lukas i Sonja se pomirili, uhvaćeni na parkingu: Dobio zabranu prilaska, a viđaju se u Budvi
Sonja je početkom septembra prošle godine prijavila Lukasa za nasilje u porodici. Pjevač je ubrzo priznao krivicu, pa je osuđen na deset mjeseci uslovne kazne i godinu i po dana zabrane prilaska Sonji

 

Srbijanski folker i kreatorka očigledno su odlučili da prevaziđu razmirice kako bi njihova kćerka odrastala u zdravoj okolini, a primorje je bilo pravo mkesto za njihovo pomirenje. Naime, paparaco „Blica” uslikao je bivše supružnike Sonju Vuksanović i Acu Lukasa zajedno u automobilu, nakon čega su otišli na ručak.

 

Prema riječima njihovih bliskih prijatelja, pjevač i stilistkinja odlučili su da zakopaju ratne sjekire.

 

- Desilo se to što se desilo i oboje su svjesni da nema povratka, ali su odlučili da razmirice ostave po strani zbog Viktorije. Iako nakon incidenta kada je on nju pretukao nisu imali nikakav kontakt, malo-pomalo počeli su da komuniciraju putem mobilnom telefona da bi se na kraju dogovarali i za zajedničke ručkove - kaže Blicov izvor, a u prilog čemu govore fotografije.

 

Ekipa „Blica” uslikala ih je u trenutku kada su se našli u Budvi. Sonja, koja sa Viktorijom već duže vrijeme boravi u Crnoj Gori, došla je da se vidi sa Lukasom. Njih dvije su izašle iz taksija i ušle kod Vuksanovića u auto. On ih je odveo na ručak, nakon čega su svi zajedno otišli u Tivat.

 

- Kada se vide, oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je ona u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Djelovali su kao srećna porodica dok su ručali, a kasnije uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili razmirice po strani, a sve zbog kćerke koja voli da provodi vrijeme sa oba roditelja. Oboje su shvatili da dijete ne treba da trpi zbog onoga što se dogodilo među njima pa je tako došlo i do pomirenja - kaže izvor blizak Vuksanovićima.

 

U trenutku kada su ih uslikali fotoreporteri Blica Sonja je na sebi imala samo tanga bikini, preko kojeg je ogrnula providnu haljinu za plažu, dok se Lukas za sastanak sredio. Da je među njima sve u redu, govore i osmijesi na njihovom licu, a što se vidi na fotografijama.

 

Podsećanja radi, Sonja je početkom septembra prošle godine prijavila Lukasa za nasilje u porodici. Pjevač je ubrzo priznao krivicu, pa je osuđen na deset mjeseci uslovne kazne i godinu i po dana zabrane prilaska Sonji. Posljednju stavku su očigledno uz dogovor odlučili da zanemare jer od incidenta još nije prošlo ni godinu dana.

 

OVDJE pogledajte sve fotografije.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*****************

Pogledajte bonus video!

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI