VIDEO/ PROGOVORIO I PJEVAČ

Thompson otvoreno: Nisam htio da pjevam! Pitao sam ih - halo, jeste li vi sigurni?! Niko ih ne bi mogao odbiti...

Showbizz 18.07.18, 09:46h

Thompson otvoreno: Nisam htio da pjevam! Pitao sam ih - halo, jeste li vi sigurni?! Niko ih ne bi mogao odbiti...
Susjedne države, Srbija i Bosna i Hercegovina, zgrožene su činjenicom da je upravo Thompsonu dozvoljeno da učestvuje u zabavnom dijelu programa koji je bio predviđen isključivo za obraćanje nogometaša građanima Hrvatske, te da se nakon toga niko od zvaničnika javno nije oglasio

 


Marko Perković Thompson bio je dio apsolutne euforije i ludila koje je pratilo Vatrene od aerodroma do Trga bana Jelačića, a zbog toga je čitava proslava ogromnog uspjeha hrvatskih nogometaša dobila i posve drugu sliku.

 

Susjedne države, Srbija i Bosna i Hercegovina, zgrožene su činjenicom da je upravo Thompsonu dozvoljeno da učestvuje u zabavnom dijelu programa koji je bio predviđen isključivo za obraćanje nogometaša građanima Hrvatske, te da se nakon toga niko od zvaničnika javno nije oglasio, izuzev sporadičnih informacija da je cjelokupna organizacija dočeka bila u rukama Grada Zagreba.    


A kako je sve to sam Thompson doživio, otkrio je za RTL.


- Teško je još uvijek složiti te dojmove, bilo je nevjerojatno, tolika emocija kod igrača, naroda koji je silno htio mahnuti, pozdravit ih. Doživio sam svašta, ali ovo nisam doživio, kazao je Thompson.


Otvoreno je ispričao da su ga selektor Zlatko Dalić i Luka Modrić pozvali da pjeva i da su mu rekli da je to želja svih Vatrenih, iako se on opirao tome. Međutim... Šta je potom uslijedilo, saznajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI