Nakon sinoćnje proslave u Zagrebu

Jelena Karleuša oplela po hrvatskim fudbalerima: 'Lično su pozvali pjevača koji pjeva o klanju Srba...'

Showbizz 17.07.18, 18:25h

Jelena Karleuša oplela po hrvatskim fudbalerima: 'Lično su pozvali pjevača koji pjeva o klanju Srba...'
Prije četiri dana Jelena je na društvenim mrežama poručila da se nada da Thompsona i njegovih pjesama u slavlju neće biti

 

Doček fudbalera hrvatske reprezentacije u Zagrebu privukao je pažnju cijele Evrope, a prenos uživo je pratila i srpska pjevačica Jelena Karleuša, koja je osudila činjenicu da se s Vatrenima vozio Marko Perković Thompson koji je potom na Trgu bana Jelačića otpjevao i dvije pjesme.

 

"Nažalost, fudbaleri Hrvatske su stavili šovinizam iznad sporta i lično pozvali pevača koji peva o klanju Srba, da sa njima proslavi uspeh. Prvo... kako uopšte u modernom dobu postoji neko ko peva o klanju, a nije u zatvoru ili ludnici?! Drugo, koji će to ku*ac sportistima?! Fuj", napisala je.

 

jelena-karleusa-thompson

 

karleusa-twitter-17072018-1

 

U međuvremenu je taj status izbrisala sa svog profila.

 

Prije četiri dana Jelena je na društvenim mrežama poručila da se nada da Thompsona i njegovih pjesama u slavlju neće biti.

 

"Zbog podrške naroda u Srbiji, Novaka, zdrave pameti i ljudskosti, nadam se da reprezentativci Hrvatske više neće pevati pesmu u kojoj se pominje ubijanje Srba (od onog nekog indijanca). Dosta je bilo primitivizma, mrznje i ružne prošlosti. Sport je sport. Naši sportisti su po tom pitanju UZOR SVIMA", napisala je.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*******************

Pogledajte bonus video!

 

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI