nakon transfera godine

Oproštaj od Real Madrida: Emotivni Ronaldo u toplom pismu ganuo sve...

Sport 11.07.18, 09:37h

Oproštaj od Real Madrida: Emotivni Ronaldo u toplom pismu ganuo sve...
Ronaldo se nakon devet godina oprostio od dresa "Kraljevskog kluba", emotivnim pismom se oprostio od kluba i navijača

 

Cristiano Ronaldo je prelaskom u Juventus iz Real Madrida napravio transfer godine, a vijest je munjevitom brzinom odjeknula svijetom - piše N1

 

Ronaldo se nakon devet godina oprostio od dresa "Kraljevskog kluba", emotivnim pismom se oprostio od kluba i navijača.

 

"Ove godine u Real Madridu, i gradu Madridu, vjerojatno su bile najsretnije godine moga života. Imam samo osjećaje ogromne zahvalnosti ovome klubu, za ovaj hobi i ovaj grad. Mogu se samo zahvaliti svima njima za ljubav i privrženost koju su mi pružili.

 

Kako god, vjerujem da je došlo vrijeme za novu fazu u mom životu i ja sam bio taj koji je upitao klub za transfer. Osjećao sam se tako i zamolio bih sve, a posebno naše navijače da me razumiju.

 

Bili su zaista fantastični kroz ovih devet godina. Bilo je ovo jedinstvenih devet godina. Bio je to veoma uzbudljiv period za mene, prepun razumijevanja, ali i veoma težak, jer je Real Madrid veliki zahtjev. Ipak, dobro znam da nikada neću zaboraviti da sam uživao u fudbalu ovdje na jedinstven način.

 

Imao sam fantastične suigrače na terenu i u svlačionici. Osjetio sam tu nevjerojatnu toplinu sa tribina i zajedno smo osvojili tri uzastopne, a četiri Lige prvaka u pet godina. Također, na individualnom nivou sam imao čast da osvojim četiri Zlatne lopte i tri Zlatne kopačke. Sve to tijekom mog vremena u ovom ogromnom i izvanrednom klubu.

 

Real Madrid je osvojio moje srce i srce moje obitelji i to je još jedan više razlog zašto želim reći hvala Vam: hvala klubu, predsjedniku, direktoru, mojim kolegama, svih tehničarima, doktorima, fizioterapeutima i nevjerojatnim radnicima koji su učinili sav posao i koji su neumorno odradili svoj posao do najsitnijih detalja.

 

Beskrajno hvala još jednom našim navijačima i španskom fudbalu. Tijekom ovih devet godina sam imao sjajne igrače ispred sebe. Moje poštovanje i moje priznanje za sve njih.

 

Razmišljao sam se puno i znam da je došlo vrijeme za novi ciklus. Odlazim, ali ovaj dres, grb i Santiago Bernabéu će zauvijek biti moji gdje god se nalazio.

 

Hvala vam svima i naravno, kao što sam rekao i prvi put kada sam kročio na stadion prije devet godina: Hala Madrid!", naveo je Ronaldo u pismu.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI