VIDEO/ IZBORI SE BLIŽE...

Hadžihafizbegović u spotu za glasove iz dijaspore: SDA vas poziva... Upamtite, ovaj kamen davno je znao kako treba glasati!

Front 24.06.18, 16:25h

Hadžihafizbegović u spotu za glasove iz dijaspore: SDA vas poziva... Upamtite, ovaj kamen davno je znao kako treba glasati!
- Vi ste prepolovljena duša jednog tijela, a to tijelo zove se BiH. Zato vas SDA poziva da 7. oktobra 2018. izađete na glasanje, to je sudbonosni dan za vašu domovinu, pogotovo za povratnička područja, poručuje Emir Hadžihafizbegović

 


Izbori se bliže, a sa njima i borba za što više registrovanih glasača, naručito onih van granica Bosne i Hercegovine. U skladu s tim, u spotu SDA angažovan je popularni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović, inače aktivni član ove stranke, za poziv biračima koji žive izvan BiH da se registruju za Opće izbore 2018. godine.  


Hadžihafizbegović u spotu između ostalog poručuje:
 

- Izborili smo nezavisnost domovine, odbranili smo državu od agresije, gradimo moderno bh. društvo. Svega toga ne bi bilo bez vas koji živite vani. Namjerno ne izgovaram riječ dijaspora jer vi niste nikakva dijaspora, vi ste prepolovljena duša jednog tijela, a to tijelo zove se BiH. Zato vas SDA poziva da 7. oktobra 2018. izađete na glasanje, to je sudbonosni dan za vašu domovinu, pogotovo za povratnička područja!


Čitav prizor upotpunjuje veliki stećak pokraj kojeg glumac sve vrijeme stoji, ističući rok za registraciju - 24. juli, te šaljući poruku koju možete pogledati u videu ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI