JANET JACKSON o svojoj teškoj borbi

Intimna ispovijest popularne pjevačice: Bolesna sam, depresivna... Progovorila o seksizmu i rasizmu u američkom društvu...

ŽENA iN 23.06.18, 16:40h

Intimna ispovijest popularne pjevačice: Bolesna sam, depresivna... Progovorila o seksizmu i rasizmu u američkom društvu...
Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško

 

 

Pjevačica Janet Jackson progovorila je o svojoj borbi proti "duboke" depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu te rasizma i seksizma u američkom društvu.


U članku objavljenom u časopisu Essence koji je namijenjen crnim ženama, 52-godišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila sretna kada je rodila svoje prvo dijete 2017. godine, prenosi Jutarnji.hr.


Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško.


"Bilo je teško boriti se (protiv bolesti). Mogla sam provesti život analizirajući izvor moje depresije", navela je u članku.


"Činjenica da sam sam imala tako malo samopoštovanja proizlazi iz osjećaja inferiornosti u djetinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovjek želi ostvariti no teško su dostižni. Naravno postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam", napisala je i zaključila "kada sve to pomiješate, stvori se depresija, žilava i zastrašujuća bolest".


Mlađa sestra kralja pop glazbe Michaela Jacksona, koji je također patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, no zatim je naglo prekinula turneju u martu 2016. i objasnila da želi zasnovati obitelj.


Rodila je dječaka Eissu početkom 2017. godine.

 

(Jutarnji.hr/ DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI