FOTO/ Odmor na Lošinju

Holivudska zvijezda se pohvalila da je na Jadranskoj obali uživala u Severininom društvu

Showbizz 20.06.18, 13:54h

Holivudska zvijezda se pohvalila da je na Jadranskoj obali uživala u Severininom društvu
Ovo je već drugo ljeto za redom koje Eva provodi na jadranskoj obali budući da je prošle godine postala ambasadorica jednog hrvatskog brenda, a koliko uživa pokazuje svakodnevno brojnim fotografijama na svojim društvenim mrežama

 

Eva Larue, zvijezda serije CSI: Miami, odmara na Lošinju gdje se upoznala i družila sa Severinom, a zajedničkom fotografijom pohvalila se i na svom Instagramu.

 

eva-laurue

 

- Moja susjeda iz loungea Severina i nevjerojatna ekipa novih prijatelja vidjela me kako ležim sama i napuštena kao beba kit na plaži nakon traženja svog puta kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko ljubazni i dragi, pozvali su me na koktel i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi putovanja na kraju postanu oni najposebniji - napisala je lijepa glumica ispod fotografije na kojoj pozira s poznatom pjevačicom.

 

eva-laurue1

 

Ovo je već drugo ljeto za redom koje Eva provodi na jadranskoj obali budući da je prošle godine postala ambasadorica jednog hrvatskog brenda, a koliko uživa pokazuje svakodnevno brojnim fotografijama na svojim društvenim mrežama.

 

eva-larue1

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI