FOTO/ Ni mafija joj ne može baš ništa

Dok traje potraga za njom, ona uživa u koktelima i suncu: Soraja se oglasila prvi put nakon 'nestanka'

Showbizz 11.06.18, 14:20h

Dok traje potraga za njom, ona uživa u koktelima i suncu: Soraja se oglasila prvi put nakon 'nestanka'
Soraja je protjerana iz Srbije i proglašena sigurnosno rizičnom osobom. Naime, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportovali za Crnu Goru čija je državljanka

 

Srpskoj starleti Soraji Vučelić (31) prije sedam dana izgubio se svaki trag. Policija je sumnjala da je u inozemstvu, dok su njeni prijatelji i PR tim tvrdili da je nestala.

 

Bivša natjecateljica reality showa 'Big Brother' iz 2011. odlučila je 'prekinuti' šutnju i konačno se javiti. Na društvenoj mreži objavila je fotografije i otkrila da se trenutno nalazi u sunčanoj Kaliforniji, prenosi 24sata.

 

- Mogu je lomiti, ali ne i slomiti! Soraji ni mafija ne može baš ništa - jedan je od komentara njezinih pratitelja.

 

Iako su neki sumnjali na to da se starleti dogodilo nešto loše, Soraja je 'začepila usta' svima i pokazala kako uživa na drugom kraju svijeta. Kao i na većini ostalih fotografija, grudi i brendiranu torbicu stavila je u prvi plan.

 

soraja-vucelic

 

- Jako mi nedostaju moji prijatelji - kratko je komentirala.

 

Podsjetimo, Soraja je protjerana iz Srbije i proglašena sigurnosno rizičnom osobom. Naime, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportovali za Crnu Goru čija je državljanka. Njezin PR tim objavio je zabrinjavajuću poruku na društvenoj mreži.

 

- Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ako je informacija tačna. Također želim obavijestiti javnost da je Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. juna - napisao je PR tim, a nekoliko sati nakon poruka je izbrisana.

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

**********************

Pogledajte bonus video!

 

BLIN
KOMENTARI