Arkanova udovica priprema veliko rođendansko slavlje

Ceca Ražnatović progovorila o sinu, tvrdi da je promijenio život: 'Ispit je položio desetkom!'

Showbizz 09.06.18, 19:36h

Ceca Ražnatović progovorila o sinu, tvrdi da je promijenio život: 'Ispit je položio desetkom!'
Folk pjevačica za nepunih nedjelju dana proslaviće 45. rođendan

 

Svetlana Ražnatović uskoro će proslaviti rođendan. Njen sin Veljko svake godine je pripremao iznenađenje za nju, ali Ceca kaže da ovog puta vjerovatno neće biti tako.

 

"Obično su to trubači, ali to je već viđeno i očekivano. Veljko je sada ipak posvećen sportu i obavezama na fakultetu, pa nisam sigurna da će biti raspoložen za iznenađenja", kaže pjevačica.

 

Na pitanje kako napreduju studije njenog sina, ponosna majka kaže:

 

"Baš danas me je pozvao i rekao mi da je položio ispit iz engleskog sa desetkom. Mnogo sam se obradovala", rekla je pjevačica.

 

Folk zvijezda za nepunih nedjelju dana proslaviće 45. rođendan, a na pitanje da li će možda iz slavljeničke torte iskočiti neki muškarac, ona kaže:

 

"Sve volite da znate, ali ne bih previše pričala o privatnom životu", rekla je pjevačica i dodala:

 

"Rođendani služe da bi se okupili moji najmiliji, posebno moje kolege, koje ne viđam često zbog silnih obaveza koje svi zajedno imamo tokom cijele godine. Uvek bude veselo, šalimo se, uživamo, pa i zapjevamo. Mi smo željni pjesme", rekla je Ceca i priznala da je 2018. godina za nju posebna po svemu.

 

"Ove godine proslavljam 30 godina karijere. Iza mene je veliki trud, rad i uspjesi na koje sam izuzetno ponosna. Kada bih danas odlučila da prestanem da se bavim muzikom, moji fanovi bi imali šta da slušaju do kraja života. Mirna srca bih mogla da se povučem sa scene", izjavila je Ceca.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI