FOTO/ Vijest o smrti najpoznatijeg gastro-putopisca mnoge šokirala

Bourdainova djevojka snimljena u zagrljaju drugog muškarca: Ove fotografije bacaju novo svjetlo na tragični događaj

Lifestyle 09.06.18, 16:54h

Bourdainova djevojka snimljena u zagrljaju drugog muškarca: Ove fotografije bacaju novo svjetlo na tragični događaj
Početkom sedmice isplivale su fotografije Asije Argento s novinarom Hugom Clementom kako se ulicama Rima šetaju držeći se za ruke dok je Bourdain snimao u Francuskoj

 

Vijest o smrti najpoznatijeg svjetskog gastro-putopisca mnoge je šokirala, a samo nekoliko dana prije nego što si je oduzeo život vješanjem, njegova djevojka snimljena je u Rimu u zagrljaju drugog muškarca.

 

Anthony Bourdain u vezi s Asijom Argento, jednom od prvih glumica koje su optužile Harveyja Weinsteina za silovanje, bio je više od godinu dana, a upoznali su se na snimanju serije Parts Unknown.

 

Početkom sedmice isplivale su fotografije Asije Argento s novinarom Hugom Clementom kako se ulicama Rima šetaju držeći se za ruke dok je Bourdain snimao u Francuskoj. Fotografije koje bacaju novo svjetlo na tragični događaj možete vidjeti ovdje.

 

Samo prije nekoliko sedmica Asia Argento održala je snažan govor u Cannesu, gdje je tokom filmskog festivala napala Harveyja Weinsteina, čiji veliki kritičar je bio i Bourdain.

 

Francuski tabloidi raspisali su se da je par u vezi, no službene potvrde za to nema, pogotovo jer je prije manje od dvije sedmice talijanska glumica objavila romantičnu fotografiju s Bourdainom koja ne sugerira da je par imao ikakve probleme u vezi.

 

Asia Argento, nova članica žirija italijanske verzije X-Factora, nakon smrti dečka zamolila je za privatnost.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI