foto/ život na visokoj nozi

Koliko jahti i vila ima Zdravko Mamić, bogataš koji tamburaše po Sarajevu 'kiti' s 500 eura...

Showbizz 09.06.18, 09:12h

Koliko jahti i vila ima Zdravko Mamić, bogataš koji tamburaše po Sarajevu 'kiti' s 500 eura...
Mamić i njegova porodica su uvijek živjeli na visokoj nozi. Zdravko Mamić, ali i njegova braća s kojima je snažno povezan posjeduju vile, kuće na Pagu, stanove u Zagrebu i zemljišta po cijeloj Hrvatskoj


Zdravko Mamić vodi pravnu bitku s hrvatskom državom. Nepravosnažno je prošle sedmice osuđen na šest i po godina zatvora. Zdravko se trenutno nalazi u BiH, i najavljuje nastavak pravne borbe iz kako kaže svoje druge domovine- piše Azra

 

Jednog od najbogatijih ljudi istraživali su Uskokovi istražitelji zbog navodne utaje poreza, mita i zloupotreba u ekonomskom poslovanju pa se i njegova poveća imovina našla pod lupom javnosti. Šta sve veliki zaljubljenik u pjesmu i tamburicu, što smo imali priliku vidjeti i jedne godine u Sarajevu, kada je častio tamburaše sa novčanicom od 500 eura, posjeduje, teško je znati.

 

Mamić i njegova porodica su uvijek živjeli na visokoj nozi. Zdravko Mamić, ali i njegova braća s kojima je snažno povezan posjeduju vile, kuće na Pagu, stanove u Zagrebu i zemljišta po cijeloj Hrvatskoj.

 

Ne treba zaboraviti da se voze u skupim automobilima, u kolekciji su imali niz od Bentleyja do Mercedesa, a Zdravko je promijenio i cijeli niz luksuznih plovila.

 

Fotografije i ostatak informacija pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

**************

Pogedajte bonus video!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI